ΣΥΡΙΖΑ: Αντεργατικές και αντισυνδικαλιστικές μεθοδεύσεις στον ραδιοσταθμό "105,05 στο Κόκκινο"

1418
αντεργατικές

Μεθόδους που θα ζήλευε κι η πιο αδίστακτη εργοδοσία επιστρατεύουν οι υπεύθυνοι των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις αντιδράσεις των εργαζομένων για τις απολύσεις εφτά συναδέλφων τους στον ραδιοσταθμό “105.5 Στο Κόκκινο”.
Έτσι χθες Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι τρία κομματικά στελέχη υπεύθυνα για τα ΜΜΕ, η Νατάσα Θεοδωρακοπούλου, πρόεδρος της Left Media, ο Κώστας Νικόλτσιος, διευθύνων σύμβουλος και ο Δημήτρης Στούμπος, μέλος του Δ.Σ., εγκαταστάθηκαν στο στούντιο του ραδιοσταθμού για να εμποδίσουν προγραμματισμένες εκπομπές τις οποίες είχε αποφασίσει η συνέλευση των εργαζομένων, οι οποίοι συνεχίζουν την απεργία τους.
Σε μια προκλητική απόπειρα δικαιολόγησης της αντεργατικής και αντιαπεργιακής της συμπεριφοράς, η Left Media δεν διστάζει να καταφερθεί κατά των “νοοτροπιών κατάληψης“, επιχειρώντας να ακυρώσει αναγνωρισμένες και κατοχυρωμένες με σκληρούς αγώνες πρακτικές του συνδικαλιστικού κινήματος στις οποίες μόνο ακροδεξιοί και ακραίοι νεοφιλελεύθεροι αντιτάσσονταν μέχρι τώρα.
Από την πλευρά της, η Απεργιακή Επιτροπή των Εργαζομένων στον 105.5 Στο Κόκκινο διάβασε με “έκπληξη (δυστυχώς όχι πολύ μεγάλη, για να είμαστε ειλικρινείς)” την ανακοίνωση του Δ.Σ. της Left Media.
“Η Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων του σταθμού, την Παρασκευή 9/2, αποφάσισε σχεδόν ομόφωνα (27 υπέρ – 1 λευκό), τη χρήση του αέρα κατά τη διάρκεια της απεργίας, με ευθύνη της απεργιακής επιτροπής”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
“Δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτή η νέα κατάφωρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας από την πλευρά του Δ.Σ., τη στιγμή μάλιστα κατά την οποία, όπως τα ίδια τα μέλη του μας έλεγαν, “είμαστε πολύ κοντά σε λύση”. Σε κάθε περίπτωση, κρατάμε από την ανακοίνωση την αποστροφή που αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι στην τελευταία μας Γ.Σ. κάνουμε λόγο “για πρώτη φορά” για μείωση του μισθολογικού κόστους. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τα μέλη του Δ.Σ. καταλαβαίνουν με την πέμπτη φορά αυτό που δεχόμαστε ή απλά το γράφουν για να δικαιολογήσουν τις ώς τώρα ανακοινώσεις τους που μας χαρακτήριζαν “αδιάλλακτους”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας