Σοκ: Εκκαθάριση fast-track-Συλλήβδην απορρίψεις για τις 100.000 εκκρεμοδικίες του ν.Κατσέλη

1257
πτωχευμένος

Διαδικασίες fast-track που οδηγούν κατά τεκμήριο σε συλλήβδην απορρίψεις μέχρι τα τέλη του 2021 των δεκάδων χιλιάδων εκκρεμών υποθέσεων του νόμου Kατσέλη προωθεί η κυβέρνηση μετά από μια απαράδεκτη εν κρυπτώ συμφωνία με “θεσμούς” και τράπεζες.

Οι απαράδεκτες αυτές αλλαγές μαζικής λεηλασίας των σπιτιών και της λαϊκής περιουσίας των νοικοκυριών θα θεσμοθετηθούν αμέσως μετά το Πάσχα.

Η άμεση εκκαθάριση των υποθέσεων του νόμου Κατσέλη με συλλήβδην απορρίψεις των προσφυγών των δανειοληπτών και οι συνακόλουθοι πλειστηριασμοί “μπιρ παρά”, όπου υπερθεματιστές θα είναι οι ίδιες οι τράπεζες, θεωρούνται κρίσιμες και θεμελιώδεις επιλογές για την δραστική μείωση των κόκκινων δανείων, με μια πρωτοφανή, όμως, για τα χρονικά όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης καταλήστευση των πρώτων κατοικιών σε μια χώρα και την μετατροπή της κοινωνίας σε ζούγκλα .

Ενώ τώρα με “εντολές” της προηγούμενης και της νυν κυβέρνησης απορρίπτονται το 60% των περιπτώσεων του νόμου Κατσέλη που φτάνουν στα Ειρηνοδικεία, στόχος τώρα είναι η απόρριψη των σχετικών υποθέσεων να φτάσει το 100%, ενώ ταυτόχρονα θα έχει καταργηθεί από 1η Μαίου κάθε ίχνος προστασίας για την πρώτη κατοικία, πράγματα που θα σημάνουν ότι οδεύουν για ξεσπίτωμα και αρπαγή των ακινήτων τους εκατοντάδες χιλιάδες φτωχά νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η εκκαθάριση σοκ των υποθέσεων του νόμου Κατσέλη θεωρείται προϋπόθεση για την διαμόρφωση του νέου ληστρικού πτωχευτικού δικαίου για νοικοκυριά αλλά και για την τελική απόδοση των τιτλοποιήσεων του λεγόμενου σχεδίου “Ηρακλής”.

Αναγκαίες για να προχωρήσει η fast-track απόρριψη των εκκρεμών υποθέσεων του νόμου Κατσέλη μέχρι τα τέλη του 2021 και όχι μέχρι το 2032 που προβλέπετο η εκκαθάριση, είναι να προωθηθούν νομοθετικές ρυθμίσεις που θα καταργούν την προφορική διαδικασία στα δικαστήρια, ακόμα και την ακρόαση μαρτύρων και η ταυτόχρονη προώθηση προδικαστικού ελέγχου των υποθέσεων για μαζικές απορρίψεις πριν το ακροατήριο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτές οι διαδικασίες express θα συνοδεύονται και από την απαγόρευση της αναβολής της δίκης και όπως επίσης και την παύση της προστασίας με προσωρινά μέτρα.

Όλος αυτός ο σχεδιασμός συνιστά ένα πολύ μεγάλο και πρωτοφανές πολιτικό, νομικό, δικαστικό και κυρίως οικονομικό και κοινωνικό σκάνδαλο.

Αυτήν την ώρα χρειάζεται ένας παλλαϊκός συναγερμός και ξεσηκωμός για να διασωθεί η ιδιοκατοίκηση σε αυτήν την χώρα και κυρίως για να σταθεί στα πόδια της η οικονομία και η κοινωνία. Διότι οικονομία και κοινωνία δεν είναι οι τράπεζες και το τραπεζικό κεφάλαιο ούτε η διαπλεκόμενη πολιτική και τα διαπλεκόμενα μεγάλα συμφέροντα.

Β.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας