ΣΙΔΕΝΟΡ: Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας, ενώ ασφαλίτες “πέρασαν για καφέ”!

1083
σιδενορ

Συνεδρίασε το μεσημέρι η Γενική Συνέλευση του Σωματείου ΣΙΔΕΝΟΡ και αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία τη συνέχιση των κινητοποιήσεων και του αγώνα, για ΣΣΕ, με ανάκτηση απωλειών, κατάργηση των εργολαβιών και του εσωτερικού ομιλικού δανεισμού σε τμήματα παραγωγής και συντήρησης, καθώς και για μέτρα ασφαλείας στο εργοστάσιο της χαλυβουργίας.

Έτσι, και την Τρίτη 23 Ιούλη, το Σωματείο προχωρά σε νέες στάσεις εργασίας και συγκεκριμένα: από 1πμ.-3πμ., 5πμ.-7πμ., 9πμ.-11πμ. και 1μμ.-3μμ. Υπενθυμίζεται πως οι εργάτες και το Σωματείο της ΣΙΔΕΝΟΡ προετοιμάζονται πυρετωδώς για την κάθοδό τους, στη Αθήνα, και συγκεκριμένα στα γραφεία της μητρικής εταιρείας, της ΒΙΟΧΑΛΚΟ (έδρα το Μαρούσι).

Στα αξιοσημείωτα της σημερινής συνέλευσης, η… επίσκεψη ασφαλιτών από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, που εντάσσεται προφανέστατα στο νέο δόγμα της κυβέρνησης της ΝΔ «νόμος και τάξη»: «Σουρεαλιστική εικόνα η παρουσία 2 ασφαλιτών από το Μέγαρο της Αστυνομίας της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι όταν ρωτήθηκαν για την παρουσία τους είπαν ότι «πέρασαν για καφέ», σημειώνει το Σωματείο ΣΙΔΕΝΟΡ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΙΔΕΝΟΡ

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας, και η σημερινή μαζική γενική συνέλευση έδωσε στο Δ.Σ. πλήρη ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ για συνέχιση της όποιας μορφής κινητοποιήσεων και δράσεων, με ποσοστό πάνω από το αρχικό 84% των πρώτων κινητοποιήσεων!

Κι όλα αυτά, παρά την προσπάθεια της εργοδοσίας να εκβιάσει, να εκφοβίσει και να διασπάσει το σωματείο – χρησιμοποιώντας φερέφωνα της όλων των διοικητικών βαθμίδων!

Σουρεαλιστική εικόνα η παρουσία 2 ασφαλιτών από το Μέγαρο της Αστυνομίας της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι όταν ρωτήθηκαν για την παρουσία τους είπαν ότι «πέρασαν για καφέ»(…).

Το μαζικό δε κατέβασμα στα γραφεία της μητρικής ΒΙΟΧΑΛΚΟ στην Αθήνα έχει δρομολογηθεί.

Ευελπιστούμε να μην χρειαστεί να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ για άλλη μια φορά στην κοινή γνώμη τυχόν μεθοδεύσεις της εργοδοσίας, προκειμένου να εμποδιστούν οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν,αν και ο κατήφορος δεν έχει τέλος προς το παρόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας