Σειρά αγωνιστικών κινητοποιήσεων ενάντια στο κυβερνητικό πραξικόπημα στο ΚΕΘΕΑ

902
KΕΘΕΑ

Ολοκληρώθηκε στα γραφεία του ΚΕΘΕΑ η ανοιχτή συνέλευση των εργαζομένων για την κατάργηση του αυτοδιοίκητου Κέντρου κατά την οποία εκτός από τις πρωτοβουλίες που θα πάρει ο κάθε ξεχωριστός τομέας (σύλλογοι γονέων, κοινότητες, όργανα της διοίκησης, ομάδες επανένταξης και μέλη) αποφασίστηκαν μία σειρά από κεντρικές πρωτοβουλίες σε όλη την Ελλάδα με στόχο την ενημέρωση των πολιτών και σειρά κινητοποιήσεων έως ότου αποσυρθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Πρώτος σταθμός συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη στις 12:00 στο υπουργείο Υγείας και σε κεντρικά σημεία των ελληνικών πόλεων, τις οποίες φιλοξενούν μονάδες του ΚΕΘΕΑ.

Στη σημερινή συνέλευση το κλίμα ήταν εξαιρετικά αγωνιστικό και πέρα από τις νομικές πρωτοβουλίες (π.χ. προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας) συμφωνήθηκε ότι ο «πόλεμος» θα κερδηθεί εάν όλοι οι πολίτες είναι στο πλευρό του ΚΕΘΕΑ που επί 31 χρόνια φροντίζει τα παιδιά τους.

Εδώ και μία εβδομάδα οπότε ανακοινώθηκε σε ΦΕΚ η πραξικοπηματική ενέργεια κατάργησης του αυτοδιοίκητου του Κέντρου ξεσηκώθηκε κύμα συμπαράστασης από κόμματα, φορείς απεξάρτησης, πρώην και νυν εργαζομένους στο διοικητικό συμβούλιο.

Μέχρι στιγμής πάνω από 12.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει το ψήφισμα για την άμεση απόσυρση της αιφνίδιας και αντισυνταγματικής απόφασης της κυβέρνησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας