Πως μια κυβέρνηση των ΜΑΤ και χημικού πολέμου διαλύει ένα συλλαλητήριο

5766
συλλαλητήριο

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Προβοκατόρικες και στημένες ολιγάριθμες ομάδες κρούσης ακροδεξιών και νεοναζιστών, χέρι-χέρι με ασφαλίτες, αν δεν συναποτελούνταν και οι ίδιες εν πολλοίς από ασφαλίτες, λειτούργησαν, μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη και στις ένθεν και ένθεν σκάλες που οδηγούν στη Βουλή, ως ο «σχεδιασμένος», μάλλον, καταλύτης, προκειμένου, με τις μεθοδευμένες εφόδους τους για την βίαιη είσοδο στο προαύλιο της Βουλής, να δώσουν τις κατάλληλες αφορμές στα ΜΑΤ και τις αστυνομικές δυνάμεις να προβούν, με κυβερνητική εντολή, σε έναν γενικευμένο χημικό πόλεμο «επί δικαίων και (κυρίως) αδίκων», τον οποίο στη συνέχεια επέκτειναν διαλυτικά και με ιδιαίτερο μένος σε όλο το Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους, αδιαφορώντας για το γεγονός, ότι έτσι έθεταν σε άμεσο κίνδυνο ανυποψίαστους γέρους, γυναίκες, ακόμα και ανήλικα παιδιά, πολλοί εκ των οποίων τραυματισμένοι, λιπόθυμοι και με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρονταν με ασθενοφόρα στα νοσοκομεία.

Είναι τραγικό ότι ακροδεξιές και νεοναζιστικές ομάδες, μαζί με ασφαλίτες και χέρι-χέρι με την κυβέρνηση του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ, μεθόδευσαν σήμερα μια προωθημένη σε κυνικότητα και αγριότητα επιχείρηση αυταρχικής και βίαιης καταστολής, ενώ, με τούτο και με το άλλο, συγκροτείται όλο και περισσότερο και εξελίσσεται ένα βαθιά αντιδημοκρατικό, σιδερόφρακτο και ολοκληρωτικό καθεστώς.

Η μεταλλαγμένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παίζει, με τον αυταρχικό ολοκληρωτισμό της, το παιχνίδι της ακροδεξιάς και η ακροδεξιά με τη σειρά της χρησιμοποιεί το κατασταλτικό κράτος σήμερα ως πεδίο για να δημαγωγεί και αύριο μπορεί να το χρησιμοποιήσει έτοιμο και αλύπητα ως λάφυρο για την δική της βάρβαρη εξουσία, την οποία δεν πρέπει ποτέ να δοκιμάσουμε!

Χρειάζεται να κόψουμε γρήγορα, με δημοκρατικά μέσα και με τους δημοκρατικούς αγώνες μας, «τα χέρια και τα πόδια» του άγριου και κλιμακούμενου αυταρχισμού των εθελόδουλων κυβερνήσεων και της ακροδεξιάς πριν να είναι πολύ αργά!

Κώστας Βεργής

Παραθέτουμε χαρακτηριστικό και αποκαλυπτικό βίντεο από το News247.gr, το οποίο δείχνει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγό να βγαίνει από τον χώρο του Άγνωστου Στρατιώτη μπροστά στη Βουλή, όπου εκτυλίχθηκαν τα επεισόδια και να κινείται άνετα, μάλλον φιλικά, ανάμεσα σε μασκοφόρους και κουκουλοφόρους νεαρούς.

https://www.facebook.com/news247/videos/282008092488979/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας