Πρόσφυγες κατασκήνωσαν στο Σύνταγμα-Άστεγοι μετά το «ντου» της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια

1083
πρόσφυγες

Με… αντίσκηνα στην πλατεία Συντάγματος, απέναντι από την Βουλή, «απάντησαν» πρόσφυγες και μετανάστες στην ΕΛΑΣ μετά την επιχείρηση της οποίας στα Εξάρχεια έμειναν άστεγοι.

Οι πρόσφυγες και μετανάστες, με καταγωγή από το Ιράκ και το Αφγανιστάν, μέχρι πρότινος διέμεναν στην κατάληψη κτιρίου που εκκενώθηκε στα Εξάρχεια, μετά την μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Οπως λένε οι ίδιοι δεν έχουν μέρος να μείνουν. «Είμαστε πρόσφυγες, άστεγοι και μας πέταξαν έξω. Χρειαζόμαστε ένα μέρος για να ζήσουμε» λένε σε πλακάτ οι πρόσφυγες.

Το ερώτημα που εγείρεται είναι φυσικά ως προς τον σχεδιασμό της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ καθώς – όπως αποδεικνύεται – δεν υπήρξε μέριμνα στέγασης των ανθρώπων αυτών μετά την εκκένωση του υπό κατάληψη κτιρίου.

Χαρακόπουλος: Εστησαν επικοινωνιακό σόου και τώρα

Με αφορμή αυτές τις εικόνες, ο αρμόδιος Τομεάρχης της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση και στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Χαρακόπουλος, πρόσθεσε μάλιστα πως η κυβέρνηση «χωρίς σχέδιο, έστησε ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου αφήνοντας την Μονμάρτρη της κ. Παπακώστα παραδομένη σε εγκληματικές συμμορίες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας