Αγωνιστική Συνεργασία Πελ/νήσου: Προκαλεί η κυβέρνηση με τις επιδοτήσεις στο Μορέα

882
επιδοτήσεις
Μέγιστη πρόκληση  η συνέχιση των επιδοτήσεων εν μέσω κορονοϊού

Η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» καταγγέλλει  ως ιδιαίτερα προκλητική την ενέργεια της κυβέρνησης ,ακόμη και σήμερα που έχουν καταρρεύσει   τα   εισοδήματα  της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού , να δώσει στο ακέραιο την επιδότηση στο Μορέα η οποία προκύπτει από  τους επαχθείς όρους της “λεόντειας σύμβασης”, η οποία ετοιμάστηκε και συμφωνήθηκε  από την κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και τελικά επικυρώθηκε από την κυβέρνηση του  μεταλλαγμένου  μνημονιακού  ΣΥΡΙΖΑ το Δεκέμβριο του 2015.

Την ώρα που εργαζόμενοι και επαγγελματίες καλούνται  να ζήσουν με 800  ευρώ για ενάμιση μήνα.

Την ώρα που δεν υπάρχουν χρήματα για δημιουργία ΜΕΘ για να πλησιάσουμε ως χώρα  τα στάνταρ που  ζητάει ο ΠΟΥ ώστε να μην θρηνήσουμε ανθρώπινες  ζωές

Την ώρα που δεν υπάρχουν χρήματα  για προσλήψεις ιατρικού προσωπικού για να αντιμετωπιστεί η πανδημία

Την ώρα που δεν υπάρχουν  χρήματα για τους αγρότες ούτε για τη δακοκτονία

Την ιδία αυτή ώρα έρχεται η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός Υποδομών κ. Καραμανλής και δίνουν ολόκληρο το ποσό που προκύπτει από τους επαχθείς όρους της “λεόντειας σύμβασης“.

Δίνουν 11 εκατομμύρια ευρώ με τα οποία  μπορούσε η κυβέρνηση να φτιάξει 220 ΜΕΘ που είναι απολύτως αναγκαίες  για τη ζωή μας .

Αλήθεια γιατί η κυβέρνηση δεν ζήτησε ούτε αυτή τη στιγμή να εισφέρει  και  ο Μορέας για τη πανδημία; Όταν μάλιστα  υποχρέωσε όλους μας να εισφέρουμε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ .

Υ.Γ: Χαιρόμαστε που πάρα  πολλοί ανακάλυψαν τώρα ότι οι Συμβάσεις Παραχώρησης και οι ΣΔΙΤ είναι λεόντειες εις βάρος του Δημοσίου και των φορολογούμενων πολιτών. Όταν βέβαια εμείς τα λέγαμε είμαστε «κολλημένοι παλαιολιθικοί αριστεροί».

 

Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας