Πανδημία έμφυλης βίας-Γάζωσε με 8 σφαίρες τη σύζυγο του σε ταβέρνα

445
Γάζωσε με 8 σφαίρες τη σύζυγο του

Νόμιζε πως τον απατά.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες την άγρια γυναικοκτονία που έγινε νωρίτερα το πρωί της Τρίτης στα παράλια της Λάρισας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κοντά στις 10.30 π.μ,  43χρονη μητέρα τριών παιδιών δολοφονήθηκε βάναυσα από τον σύζυγό της μπροστά στα μάτια των συναδέλφων της. 

Ο 54χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με οκτώ σφαίρες ην 43χρονη σύζυγό του μέσα σε ταβέρνα που διατηρούσε ο αδελφός του θύματος επειδή νόμιζε πως τον… απατά.

Η γυναίκα που έπεσε νεκρή από τα πυρά του συζύγου της, εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση. 

Στις φωτογραφίες φαίνεται το μαγαζί όπου ο γυναικοκτόνος σκότωσε τη σύζυγό του, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία, αφού πρώτα εκτέλεσε τη σύζυγό του.

Δεύτερη γυναικοκτονία μέσα σε λίγες ημέρες

Σημειώνεται πως είναι η δεύτερη δολοφονία γυναίκας από τα χέρια του συζύγου της που λαμβάνει χώρα σε διάστημα μόλις λίγων ημερών, μετά και τη συζυγοκτονία στη Δάφνη, ενώ έρχεται να προστεθεί στα περιστατικά γυναικοκτονίας που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους τρεις μήνες, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη.

Πηγή φωτογραφιών: larissanet.gr

Ειδικότερα, μετά τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τον τραγικό θάνατο της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον σύντροφό της, το τελευταίο αποτρόπαιο έγκλημα στη Δάφνη, νεκρή από τα πυρά του συζύγου της έπεσε σήμερα (03/08) μία 43χρονη γυναίκα στη Λάρισα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας