Πέθανε 37χρονη νοσοκόμα. Το νοσοκομείο Νάουσας που νοσηλευόταν δεν είχε ΜΕΘ

856
Πέθανε 37χρονη νοσοκόμα

Μια 37χρονη νοσοκόμα πάλευε τα τελευταία 24ωρα με τον κορονοϊό αλλά παρότι ήταν αναγκαίο να εισαχθεί σε ΜΕΘ λόγω της κατάστασής της,  σύμφωνα με τον κ. Μιχάλη Γιαννάκο,πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, δεν πρόλαβε να εξασφαλίσει κλίνη σε ΜΕΘ εγκαίρως.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ «η 37χρονη ξεκίνησε τη δουλειά της ως βοηθός ακτινολόγου στο νοσοκομείο της Νάουσας, ως επικουρική τον Μάρτιο για την καταπολέμηση της πανδημίας και υπήρξε η ίδια θύμα της. Ήταν από την Έδεσσα και όταν αρρώστησε νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας. Δεν βρήκε επαρκείς τις συνθήκες νοσηλείας στο νοσοκομείο της Έδεσσας  που είναι γεμάτο διασωληνωμένους σε θαλάμους και ζήτησε τη διακομιδή της στο νοσοκομείο στο οποίο εργαζόταν, στη Νάουσα.

»Στις 27 του μηνός διακομίσθηκε στη Νάουσα και νοσηλευόταν στη κλινική. Χθες (4/12) το πρωί επιδεινώθηκε η υγεία της και διασωληνώθηκε. Στο νοσοκομείο της Νάουσας δεν υπάρχει ΜΕΘ κι έτσι ξεκίνησε η αναζήτηση για κλίνη σε μονάδα εντατικής. Βρέθηκε ΜΕΘ στο νοσοκομείο Αγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης αλλά δεν πρόλαβε να διακομισθεί. Ποιος ξέρει ποια θα ήταν η τύχη της εάν στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν υπήρχε ΜΕΘ και δεν θα χρειάζονταν η διακομιδή της;» καταλήγει ο κ. Γιαννάκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας