Ο.Τσελίκ: “Μπούμερανγκ θα σας γυρίσουν τα περί σύγκρουσης με την Τουρκία”

1137
τσελίκ

Με τον συνήθη προκλητικό τρόπο των Τούρκων αξιωματούχων επέλεξε να στείλει μήνυμα στον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της γειτονικής χώρας, Ομέρ Τσελίκ.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας, απαντώντας στον κ. Παναγιωτόπουλο, ο οποίος μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι «είμαστε έτοιμοι και για στρατιωτική εμπλοκή με την Τουρκία αν χρειαστεί», τόνισε πως «οι δηλώσεις που γίνονται από την Ελλάδα αυξάνουν συνεχώς την ένταση».

Συγκεκριμένα, μετά τη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος υπό την προεδρία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Ομέρ Τσελίκ κατηγόρησε την Ελλάδα ότι αυξάνει την ένταση με την Τουρκία με τις δηλώσεις της, ενώ απαντώντας στον υπουργό Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο, του συνέστησε να μην κάνει αστεία περί στρατιωτικής σύγκρουσης.

«Λέμε στον Έλληνα υπουργό να μην κάνει τέτοια άσχημα αστεία. Εξάλλου καμία πλευρά δεν μπορεί να τα λάβει σοβαρά υπόψη της. Αυτά τα αστεία θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ» είπε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας.

«Με τέτοια άσχημα αστεία δείχνετε ότι δεν διαθέτετε το απαραίτητο επίπεδο νοημοσύνης» είπε χαρακτηριστικά. «Οι δηλώσεις που γίνονται από την Ελλάδα αυξάνουν συνεχώς την ένταση. Ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας δήλωσε ότι είναι έτοιμοι για πόλεμο με την Τουρκία. Η Τουρκία δεν είναι κράτος φυλάρχων, είναι κράτος δικαίου. Προτεραιότητα της Τουρκίας είναι η προστασία των δικαιωμάτων της μέσω του δικαίου», δήλωσε ο Ομέρ Τσελίκ.

«Όλοι γνωρίζουν ότι ο τουρκικός στρατός είναι ένας από τους ισχυρότερους στρατούς στον κόσμο και ότι είναι αναμφισβήτητη η ισχύς και η αποφασιστικότητά του», είπε μεταξύ άλλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας