Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε για το 45ο πρωτάθλημά του

889
ολυμπιακός

Στον ουρανό του Πειραιά υψώθηκε το 45ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, που πανηγύρισε χθες την επιστροφή στους τίτλους ύστερα από δύο χρόνια απουσίας.

Μετά το εμφατικό 3-0 επί της ΑΕΚ στο άδειο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και αφού είχαν προηγηθεί οι καθιερωμένοι πανηγυρισμοί εντός αποδυτηρίων και στο χορτάρι του φαληρικού γηπέδου, οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν ξανά στο βάθρο του πρωταθλητή, που στήθηκε στο κέντρο του γηπέδου.

Αναφερόμενος στο μεγάλο γεγονός, ο Πέδρο Μαρτίνς είπε: «Είμαστε υπερήφανοι, ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Κερδίσαμε με την αξία μας. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι δούλεψαν για όλο αυτό. Η ΑΕΚ θα είναι διαφορετική στον τελικό. Σήμερα θα απολαύσουμε τη βραδιά και από αύριο θα ξεκινήσουμε τη δουλειά για τον τελικό».

Το τρόπαιο πέρασε από τα χέρια όλων των παικτών και του Μαρτίνς, για τον οποίο ήταν το πρώτο της καριέρας του, καθώς κι όσων συνέβαλαν στη φετινή ξέφρενη πορεία του Ολυμπιακού, ενώ χιλιάδες φίλοι της ομάδας είχαν στήσει το δικό τους πάρτι πέριξ του γηπέδου, αν και αγνοήθηκαν τα μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού.

Εν συνεχεία οι ποδοσφαιριστές επιβιβάστηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο πούλμαν και η πομπή ξεκίνησε για την πόλη του Πειραιά, γνωρίζοντας την αποθέωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας