Ο απαγορευμένος αντίλογος για την αινιγματική πανδημία

817
για την αινιγματική πανδημία

 (Για ενοχλητικά επίμονα ερευνητικά πνεύματα)

 Josh Mitteldorf,

Zero Hedge, 6-6-21

Μετάφραση Μιχαήλ Στυλιανού

Αυτό το δοκίμιο είναι εμπνευσμένο από την ανακοίνωση του Δρ Mercola  (διαβάζοντας μεταξύ των γραμμών) ότι η ζωή του και της οικογένειάς του έχουν απειληθεί αν δεν αφαιρέσει από την ιστοσελίδα του μια μελέτη που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους και που δείχνει τα οφέλη της βιταμίνης D και του ψευδαργύρου στην πρόληψη των χειρότερων αποτελεσμάτων COVID. Στη σημερινή Οργουελική εποχή, όπου η προπαγάνδα και η εξαπάτηση είναι πανταχού παρούσες, ένα από τα σημάδια της αλήθειας που έχω μάθει να σέβομαι είναι ότι οι σημαντικότερες αλήθειες λογοκρίνονται περισσότερο.

Δεν είναι αυτό που μου αρέσει να γράφω, αλλά καθώς βρίσκω σκοτεινές σκέψεις να σέρνονται στο συνειδητό μου, ίσως είναι καλύτερο να τις γράψω με υποστηρικτική λογική και να καλέσω τους αναγνώστες μου να με βοηθήσουν να αποσαφηνίσω το σκεπτικό και, ίσως, να επισημάνω μια διέξοδο από το σκοτάδι.

Ήδη τον Ιανουάριο του 2020, αναδύονταν δύο ιδέες για τον COVID.

Η μία είναι ότι υπήρχαν άνθρωποι και ιδρύματα που φαινόταν να έχουν προβλέψει το γεγονός και το σχεδίαζαν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Γκέιτς, ο Φάουτσι, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και η Ιατρική Σχολή Τζονς Χόπκινς ήταν μεταξύ των προφητών. (Πιστώνω τα [διαγραμμένα πλέον] βίντεο του Σπύρου Σκούρα .)

H δεύτερη ήταν τα γενετικά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι ο COVID είχε εργαστηριακή προέλευση. Οι χρηματοδότες του επιστημονικού κατεστημένου έχασαν στην προσπάθειά τους να γελοιοποιήσουν αυτή την ιδέα, και τώρα έχει εισρεύσει στην συστημική δημοσιότητα, όπου συγχωνεύεται με την κλασική προπαγάνδα του κίτρινου κινδύνου: «Η Κίνα το έκανε!». Έχω αναφέρει στοιχεία ότι η Αμερική είναι πιθανώς εξίσου υπεύθυνη.

Η συμβολή αυτών των δύο θεμάτων υποδηλώνει τη σκοτεινή λογική που παίρνω για το θέμα μου σήμερα: Εκείνοι που γνώριζαν εκ των προτέρων, όχι μόνο ότι θα υπάρξει πανδημία αλλά ότι θα ήταν coronavirus, ήταν πραγματικά υπεύθυνοι για τη μηχανική αυτής της πανδημίας.

Αμέσως, σκέφτομαι: Πώς θα μπορούσαν οι άνθρωποι ικανοί για τέτοια κοινωνιοπαθολογικά τερατουργήματα να καταλαμβάνουν τους πιο ισχυρούς κύκλους της παγκόσμιας ελίτ; Και ποιο θα ήταν το κίνητρό τους; Δεν έχω απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και θα αφήσω τις εικασίες σε άλλους. Αλλά υπάρχει μια ελκυστική απάντηση που βρίσκω λιγότερο απαιτητική: ότι είναι ένας παραγωγός χρημάτων για τη μεγάλη και εγκληματική φαρμακευτική βιομηχανία.

Τα νέα εμβόλια mRNA είναι ήδη τα πιο κερδοφόρα φάρμακα στην ιστορία, αλλά νομίζω ότι το κλείσιμο των παγκόσμιων οικονομιών, οι δολοφονίες παγκόσμιων ηγετών, η βαθιά διαφθορά της επιστήμης και ο πλήρης έλεγχος της κυρίαρχης πληροφόρησης υποδηλώνουν μια μεγαλύτερη βάση ισχύος από ό, τι μπορεί εύλογα να ελέγχεται από τη φαρμακευτική βιομηχανία.

Αντ ‘αυτού, θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τις επιστημονικές και ιατρικές επιπτώσεις της υπόθεσης ότι ο COVID είναι ένα βιολογικό όπλο.

Η πρωτεΐνη ακίδας

Η πρωτεΐνη ακίδας είναι το μέρος της δομής του ιού που διασυνδέεται με το κύτταρο ξενιστή. Οι ιοί SARS 1 και SARS 2 έχουν και οι δύο πρωτεΐνες ακίδας που συνδέονται με έναν υποδοχέα ανθρώπινων κυττάρων που ονομάζεται ACE-2, κοινό στα κύτταρα των πνευμόνων αλλά και παρόντα σε άλλα μέρη του σώματος. Η σύνδεση με τον υποδοχέα ACE-2 του κυττάρου είναι σαν ο λύκος να χτυπάει την πόρτα της γιαγιάς της Κοκκινοσκουφίτσας. «Γεια σου, γιαγιά. Είμαι η εγγονή σου. Σε παρακαλώ, άσε με να μπω.» Ο ιός είναι ένας λύκος που φοράει κόκκινη κάπα και σκούφια, προσποιείται ότι είναι ένα ενζυμικό μόριο ACE-2 που αναζητά την είσοδο στο κύτταρο.

Για να εισέλθει στο κύτταρο, ο ιός πρέπει να αποσπαστεί από την πρωτεΐνη ακίδας και να την αφήσει στο κατώφλι, για να το πω έτσι. Αυτό είναι ένα σημαντικό και δύσκολο βήμα, όπως αποδεικνύεται. Μοναδικό στον ιό SARS-CoV-2 είναι ένα τέχνασμα για να κάνει το διαχωρισμό. Ακριβώς στην άκρη της πρωτεΐνης είναι ένα σχίσμα θέση φουρίνης. Η φουρίνη είναι ένα ένζυμο που αποκόπτει πρωτεϊνικά μόρια και είναι κοινό στο σώμα μας, με νόμιμες μεταβολικές χρήσεις. Μια περιοχή σε σχήμα ντεκολτέ γούνας με συγκλίνουσες σειρές από 4 συγκεκριμένα αμινοξέα, καλεί τη φουρίνη, « Ε, – έλα εδώ. Είμαι μια πρωτεΐνη που χρειάζεται απόσπαση.»

 

Τα πιο πειστικά στοιχεία για την εργαστηριακή προέλευση του COVID είναι ότι οι κορωνοϊοί δεν έχουν ιστότοπους ντεκολτέ furin και μέχρι πέρυσι, αυτό το τέχνασμα δεν είχε εξελιχθεί ποτέ φυσιολογικά.

Πώς σκεφτόμαστε τις φυσικές ασθένειες

 Η κλασική κατανόηση μιας ιογενούς ή βακτηριακής ασθένειας είναι η εξής: Ένα παράσιτο είναι ένας οργανισμός που χρησιμοποιεί τους πόρους του ξενιστή για τη δική του αναπαραγωγή. Εξελίσσεται για να αναπαράγεται αποτελεσματικά. Εάν έχει συν-εξελιχθεί με τον ξενιστή, μπορεί να εξελιχθεί για να προστατεύσει την υγεία του ξενιστή ή ακόμα και να την προαγάγει, επειδή αυτή είναι η βέλτιστη μακροπρόθεσμη στρατηγική για κάθε αρπακτικό ή παράσιτο.

Αλλά τα πρόσφατα εμφανιζόμενα παράσιτα μπορούν να κάνουν καλό για λίγο, ακόμη και αν απενεργοποιούν ή σκοτώνουν τους οικοδεσπότες τους, και αυτό είναι το είδος της ασθένειας που είναι πιο επιβλαβές για εμάς. Η ζημιά γίνεται επειδή η στρατηγική του (νεαρού) ιού είναι να αναπαράγεται γρήγορα και να διασκορπίζεται στο περιβάλλον όπου μπορεί να βρει νέους ξενιστές. Ο ιός δεν ενδιαφέρεται να βλάψει τον ξενιστή και δεν εξελίχθηκε για το σκοπό αυτό, αλλά αυτή είναι μια παρενέργεια της εντολής των πόρων του σώματος για τη δική του αναπαραγωγή.

Πώς οι κατασκευασμένες ασθένειες μπορεί να είναι διαφορετικές

Ένας ιός βιολογικό όπλο έχει σχεδιαστεί για να προκαλέσει ένα συγκεκριμένο είδος βλάβης.

  • Τι είδους κακό; Εξαρτάται από την προβλεπόμενη χρήση του όπλου.
  • Δεν πρέπει να αναπαραχθεί ο ιός; Πιθανώς, για τις περισσότερες εφαρμογές όπλων, αλλά ένα βιολογικό όπλο δεν έχει σχεδιαστεί απαραίτητα για ταχεία αναπαραγωγή. Ένα βιολογικό όπλο μπορεί να σχεδιαστεί ως «κοιμώμενο», για να παραμείνει αδρανές για μήνες ή χρόνια ή για να προκαλέσει επαυξανόμενη αναπηρία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εάν ο COVID είχε εξελιχθεί φυσικά, θα περιμέναμε ότι η πρωτεΐνη ακίδας του θα προσαρμοστεί για να ζευγαρώσει καλά με τον ανθρώπινο υποδοχέα ACE-2. Δεν υπάρχει λόγος να υποψιαστούν ότι είναι κατά τα άλλα βιολογικά ενεργό. Αλλά αν ο COVID έχει κατασκευαστεί, μπορεί να είναι ότι η ίδια η πρωτεΐνη ακίδας που έχει σχεδιαστεί για να μας αρρωστήσει.

Ένας λόγος που αυτό είναι σημαντικό είναι ότι όλα τα εμβόλια έχουν σχεδιαστεί γύρω από την πρωτεΐνη ακίδας, υποθέτοντας ότι η πρωτεΐνη ακίδας ήταν μεταβολικά ουδέτερη. Εάν ο ιός είχε φυσικά εξελιχθεί, αυτή είναι μια λογική υπόθεση. Αλλά αν προήλθε από ένα εργαστήριο (είτε διέρρευσε είτε απελευθερώθηκε σκόπιμα) η πρωτεΐνη ακίδας μπορεί να είναι στην πραγματικότητα ο παράγοντας της βλάβης. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι να υποπτευόμαστε ότι αυτό συμβαίνει.

Η πρωτεΐνη ακίδας ως ενεργό παθογόνο

Τον Φεβρουάριο του 2020, αυτό το άρθρο σημείωσε ότι η πρωτεΐνη ακίδας δεν ήταν τέλεια βελτιστοποιημένη για να συνδεθεί με το ανθρώπινο ACE-2 και το παρουσίασε ως απόδειξη ότι «ο SARS-CoV-2 δεν είναι σκόπιμα χειραγωγημένος ιός». Αλλά αν κάποιος σχεδίαζε τον ιό για να προκαλέσει βλάβη, η πρωτεΐνη ακίδας θα ήταν μια βολική θέση για τον φορέα βλάβης, οπότε η ακίδα μπορεί να είχε σχεδιαστεί με δίδυμους σκοπούς κατά νου, δέσμευση και τοξικότητα. Η πρωτεΐνη ακίδας εμφανίζεται σε πολλά αντίγραφα γύρω από το «στέμμα» του Κορωναιού. Δεδομένου ότι κάθε αντίγραφο έχει μια θέση ντεκολτέ φουρίνης στη βάση του, πολλές πρωτεΐνες ακίδας θα σπάσουν στην κυκλοφορία του αίματος. Έχουμε τώρα αρκετές αναφορές και υποθέσεις σχετικά με την πρωτεΐνη ακίδας ως ενεργό παράγοντα βλάβης. Η πρωτεΐνη ακίδας είναι ύποπτη για την πρόκληση θρόμβων αίματος, την πρόκληση μακροχρόνιας νευρολογικής βλάβης και την πρόκληση στειρότητας. Πολλά ανέκδοτα περιγράφουν τραυματισμούς μη εμβολιασμένων ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στον εμβολιασμό, προκαλώντας εικασίες σχετικά με την «απόρριψη» της πρωτεΐνης ακίδας.

«Τα άτομα με COVID-19 βιώνουν έναν τεράστιο αριθμό νευρολογικών συμπτωμάτων, όπως πονοκεφάλους, αταξία, εξασθενημένη συνείδηση, ψευδαισθήσεις, εγκεφαλικό επεισόδιο και εγκεφαλική αιμορραγία. Αλλά οι μελέτες αυτοψίας δεν έχουν βρει ακόμα σαφείς ενδείξεις καταστροφικής ιογενούς εισβολής στον εγκέφαλο των ασθενών, ωθώντας τους ερευνητές να εξετάσουν εναλλακτικές εξηγήσεις για το πώς ο SARS-CoV-2 προκαλεί νευρολογικά συμπτώματα….

Εάν δεν είναι ιογενής λοίμωξη, τι άλλο θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμό σε απομακρυσμένα όργανα που σχετίζονται με το COVID-19; Ο πιθανότερος ένοχος που έχει εντοπιστεί είναι η πρωτεΐνη αιχμής COVID-19 που απελευθερώνεται από το εξωτερικό κέλυφος του ιού σε κυκλοφορία. Η έρευνα που αναφέρεται παρακάτω* έχει τεκμηριώσει ότι η ιογενής πρωτεΐνη ακίδας είναι σε θέση να ξεκινήσει μια αλληλουχία γεγονότων που προκαλούν βλάβη σε απομακρυσμένα όργανα σε ασθενείς με COVID-19.

Είναι ανησυχητικό ότι αρκετές μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι μόνο οι πρωτεΐνες ακίδας έχουν την ικανότητα να προκαλέσουν εκτεταμένο τραυματισμό σε όλο το σώμα, χωρίς καμία ένδειξη ιού.

Αυτό που κάνει αυτό το εύρημα τόσο ανησυχητικό είναι ότι τα εμβόλια COVID-19 mRNA που κατασκευάζονται από τη Moderna και την Pfizer και χορηγούνται επί του παρόντος σε όλες τις ΗΠΑ προγραμματίζουν τα κύτταρά μας να κατασκευάσουν την ίδια πρωτεΐνη ακίδας Κορωναιού ως έναν τρόπο να ενεργοποιήσουμε το σώμα μας να παράγει αντισώματα στον ιό.

[Άρθρο παγκόσμιας έρευνας, Φεβ 2021]

Σημείωση: τα εμβόλια Astra-Zeneca και Johnson&Johnson βασίζονται επίσης στην πρωτεΐνη ακίδας και προκαλούν τη δημιουργία της πρωτεΐνης ακίδας στο εμβολιασμένο άτομο.

Η έρευνα που αναφέρεται παρακάτω αναφέρεται σε αυτή τη μελέτη στο Nature, η οποία αναφέρει ότι η πρωτεΐνη ακίδας, που εγχέεται σε ποντίκια, διασχίζει τον εγκέφαλο, όπου προκαλεί νευρολογικές βλάβες.

Σημαντικότερα νέα ήρθαν μόλις αυτή την εβδομάδα από μια μελέτη στην οποία ερευνητές από το Ινστιτούτο Salk της Καλιφόρνια συνεργάστηκαν με Κινέζους ιολόγους. Έχουν διαπιστώσει ότι η γυμνή πρωτεΐνη ακίδας χωρίς τον ιό (που εγχέεται σε ποντίκια) μπορεί να προκαλέσει κατεστραμμένες αρτηρίες του είδους που οδηγούν σε καρδιακές παθήσεις και εγκεφαλικά επεισόδια στον άνθρωπο. Η αρχική εργασία δημοσιεύθηκε στο Circulation Research, και το Ινστιτούτο Salk εξέδωσε ανακοίνωση που περιγράφει την έρευνα.

Ένας από τους πιο αξιόπιστους κινδύνους της πρωτεΐνης ακίδας περιλαμβάνει την γονιμότητα. Κανένα από τα εμβόλια δεν δοκιμάστηκε σε έγκυες γυναίκες, και όμως πολλές κυβερνητικές και άλλες αρχές τα συνιστούν ως ασφαλή για τις έγκύους. Η VAERS έχει αναφέρει 174 αποβολές μέχρι σήμερα μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID. Το VAERS είναι διαβόητο για τους περικεκομμένους αριθμούς του. Βρίσκω τα ανέκδοτα λιγότερο ανησυχητικά από το γεγονός ότι κανείς δεν το παίρνει στα σοβαρά, και η έρευνα αποθαρρύνεται ενεργά στα πιο σεβαστά επιστημονικά περιοδικά .

Υπάρχει ένας αξιόπιστος μηχανισμός, στο ότι η πρωτεΐνη ακίδας είναι εν μέρει ομόλογη στη συγχρονίνη. Η συγχρονίνη, στην πραγματικότητα, ήταν αρχικά μια ρετροϊκή πρωτεΐνη, που εισήχθη στο γονιδίωμα θηλαστικών πριν από πολλούς αιώνες και εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια των αιώνων για να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στην αναπαραγωγή, συνδέοντας τον πλακούντα με το έμβρυο. Μια ανοσολογική αντίδραση που επιτίθεται στη συγχρονίνη μπορεί να αναμένεται να επιφέρει κίνδυνο αυθόρμητης άμβλωσης. Σε κάθε συνηθισμένο χρόνο, αυτό θα ήταν ένα θέμα στο οποίο οι ιατρικοί ερευνητές θα πηδούσαν, με δοκιμές σε ζώα και επιτόπιες έρευνες για την αξιολόγηση του κινδύνου. Αλλά αυτές δεν είναι συνηθισμένες εποχές, και ο κίνδυνος απορρίπτεται για θεωρητικούς λόγους χωρίς έρευνα. Αυτό είναι ιδιαίτερα ύποπτο στο πλαίσιο της ιστορίας: ένα πρόγραμμα εμβολιασμού του Ιδρύματος Γκέιτς το 1995 φέρεται να προωθήθηκε σε νεαρές γυναίκες, προκαλώντας στειρότητα. (Ναι, ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί ελεγκτές γεγονότων πρόθυμοι να «απομυθοποιήσουν» αυτή την ιστορία, αλλά δεν τους βρίσκω πειστικούς, και μερικοί από αυτούς τους  ελεγκτές γεγονότων εξαρτώνται από τη χρηματοδότηση του Γκέιτς .)

Ακόμη και κάνοντας αυτό που υποτίθεται ότι κάνει η πρωτεΐνη ακίδας – η δέσμευση του ACE2 – μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για τους πνεύμονες και τις αρτηρίες μας, οι οποίες προστατεύονται συνήθως από το ACE2 .

Η πιο επικίνδυνη πιθανότητα, ύποπτη αλλά μη επαληθευμένη, είναι ότι η πρωτεΐνη ακίδας προκαλεί καταρράκτη πρίον. Τα πρίον είναι παράδοξα παθογόνα, καθώς είναι λανθασμένες πρωτεΐνες που προκαλούν λανθασμένες πρωτεΐνες. Η εξελικτική τους αιτιολογία είναι εντελώς μυστηριώδης, τόσο πολύ που πήρε στον Stanley Prusiner μια δεκαετία μετά την περιγραφή της βιολογίας των πρίον πριν η επιστημονική κοινότητα λάβει σοβαρά υπόψη τη βιοχημεία πρίον. Αλλά τα πρίον κάνουν ισχυρά βιολογικά ποτά, τα οποία τα εργαστήρια μπορούν να σχεδιάσουν εκτός της φυσικής εξελικτικής δυναμικής. Η πιθανότητα δομών που μοιάζουν με πρίον στην πρωτεΐνη αιχμής σημειώθηκε πολύ νωρίς στην πανδημία με βάση μια υπολογιστική μελέτη. Αυτή η πρόσφατη ανασκόπηση συνδυάζει θεωρητικά, εργαστηριακά και παρατηρητικά στοιχεία για να κάνει μια υπόθεση για προσοχή. Για άλλη μια φορά, θεωρώ ανησυχητικό το γεγονός ότι αυτή η δυνατότητα απορρίπτεται για θεωρητικούς λόγους και όχι μετά από έρευνα στο εργαστήριο και στο πεδίο.

Από πού προήλθε η ιδέα ότι όλα τα εμβόλια είναι αυτόματα ασφαλή; Γιατί τόσοι πολλοί δημοσιογράφοι απορρίπτουν την πρόταση ότι τα εμβόλια πρέπει να ελέγχονται μεμονωμένα, όπως όλα τα άλλα φάρμακα; Γιατί έχει γίνει ρουτίνα να γελοιοποιούνται και να δυσφημίζονται οι επιστήμονες που κάνουν ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων ως πολιτικά υποκινούμενοι εχθροί της προόδου, ή του εμβολιασμού; Πώς φτάσαμε σε μια κατάσταση όπου η «αρχή της προφύλαξης» σημαίνει ότι πιέζουμε τους νέους που δεν διατρέχουν σχεδόν κανένα κίνδυνο να δεχτούν ένα εμβόλιο που δεν έχει δοκιμαστεί ή εγκριθεί πλήρως; Δεν έχω απαντήσεις, αλλά ξέρω ποιος επωφελείται από αυτή την κουλτούρα.

Συγκεντρώνω όλα τα στοιχεία.

  • Γνώση εκ των προτέρων
  • Καταστολή επιφυλάξεων, προειδοποιήσεων και θεραπειών
  • Τοξικότητα της πρωτεΐνης ακίδας, η οποία, εάν είχε παραχθεί από τη φύση της, θα έπρεπε να είναι καλοήθης
  • Συμπερίληψη της πρωτεΐνης ακίδας
  • Μεγάλη προώθηση εμβολίων που έχουν δοκιμαστεί ελάχιστα και
  • Λογοκρισία επιστημόνων και γιατρών που αμφισβητούν την ασφάλεια των εμβολίων

*Οι απόψεις του κειμένου είναι προσωπικές και εκφράζουν τον υπογράφοντα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας