Οικογένεια Μάγγου: Αυτά είναι τα αδιάψευστα γεγονότα…

788
οικογένεια

Μία ημέρα μετά τις πρώτες ανακοινώσεις για τα αίτια του θανάτου του 26χρονου ακτιβιστή, ο οποίος πέθανε τη Δευτέρα στο σπίτι του στον Βόλο, η οικογένειά του παραθέτει μέσω ανακοίνωσης στη μνήμη του Βασιλείου ορισμένα από τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων.

Μέσω ανάρτησής της στα social media η οικογένεια του Βασίλη Μάγγου αναφέρεται στις συνθήκες θανάτου του 27χρονου, καταγγέλλοντας τη μη απόδοση δικαιοσύνης, αλλά και τη δυσλειτουργία των δημοκρατικών θεσμών.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έναν μήνα ο 26χρονος Βασίλειος Μάγγος είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τα ΜΑΤ και στη συνέχεια υπέστη βασανιστήρια στο αστυνομικό τμήμα. Ο πατέρας του αδικοχαμένου ακτιβιστή, Γιάννης Μάγγος, στην ανάρτηση του αναφέρει ότι με τους αγώνες του ο Βασίλης Μάγγος προσπαθούσε να κάνει την κοινωνία καλύτερη.

Στην ανακοίνωσή της η οικογένεια του αδικοχαμένου ακτιβιστή καταγγέλλει ότι ο Βασίλειος Μάγγος κατέρρευσε ψυχικά μετά από τον ξυλοδαρμό και τα βασανιστήρια που υπέστη από αστυνομικούς.

Η ανάρτηση της οικογένειας του Βασίλη Μάγγου:

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ

Γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι ότι το παιδί μας πέθανε.

Γεγονός αδιάψευστο είναι ότι πριν ένα μήνα ξυλοκοπήθηκε από τα ΜΑΤ άγρια και επικίνδυνα για τη σωματική του υγεία.

Η σκηνή του ξυλοδαρμού υπάρχει σε βίντεο που το είδε όλος ο κόσμος.

Γεγονός (μη αποδεικνυόμενο ιατροδικαστικά) είναι ότι μετά τον ξυλοδαρμό, αλλά και τους εξευτελισμούς που υπέστη στο κρατητήριο, κατέρρευσε η ψυχική του υγεία, που μοιραία επηρέασε τις αποφάσεις για τη ζωή του.

Γεγονός είναι ότι στη χώρα μας κανένας από την κυβέρνηση, ούτε καν εισαγγελέας από το κράτος, δεν διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για τα παραπάνω.

Γεγονός είναι ότι στη χώρα μας δεν λειτουργούν οι δημοκρατικοί θεσμοί.

Γεγονός είναι ότι η κοινωνία μας δεν είναι δίκαιη.

Γεγονός είναι ότι ο γιος μας, Βασίλειος Μάγγος, με τους αγώνες του προσπαθούσε να την κάνει καλύτερη!

Η οικογένεια του Βασίλειου Μάγγου

https://www.facebook.com/muddy.waters.3785/posts/2745536832359308

Αυτό είναι το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό του Βασίλη Μάγγου από τους αστυνομικούς:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας