Να σταματήσουν αμέσως οι διώξεις των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών

1363
διώξεις

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κλιμακώνει την επίθεσή της ενάντια στα κινήματα, τους αγώνες και τους αγωνιστές που αντιστρατεύονται με όλες τις δυνάμεις τους στο πλιάτσικο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τους πλειστηριασμούς ενάντια στις κατοικίες  και την περιουσία της εργατικής και λαϊκής οικογένειας.

Στο πλαίσιο αυτό έχει εγκαινιάσει την άσκηση διώξεων και την κατασκευή κατηγοριών με σκοπό να ενοχοποιήσει και να ποινικοποιήσει πρόσωπα που είχαν δραστήρια συμμετοχή και δράση για την αποτροπή των πλειστηριασμών.

Για τον σκοπό αυτό οδηγούνται αύριο σε δίκη στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων 3 μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

Πρόκειται για άθλια κατασκευασμένη πολιτική επιχείρηση η οποία στοχεύει στην τρομοκράτηση των κινημάτων που παλεύουν ενάντια στην αντιλαϊκή τους πολιτική.

Το ίδιο αυταρχική, εκδικητική και εμπαθής που αγγίζει τα όρια της φαιδρότητας είναι και η κλήση σε απολογία στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης του Γραμματέα της ΛΑΕ Π. Λαφαζάνη όπου η κυβέρνηση και τα κατασταλτικά της όργανα επιστρατεύουν τον μισό ποινικό κώδικα για να ενοχοποιήσουν την συμμετοχή του στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών.

Πρόκειται για μια βαθύτατα αυταρχική και αντιδημοκρατική μεθόδευση που επιχειρεί η κυβέρνηση και η οποία θα πέσει στο κενό εκθέτοντας και εξευτελίζοντας τους εμπνευστές αυτής της επιχείρησης.

 

Ο αυταρχισμός και η καταστολή δεν θα περάσουν!!!

 

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας