Νέα καταγγελία για το εμβόλιο Pfizer: Γυναίκα εμφάνισε πρήξιμο σε λεμφαδένα

2982
Νέα καταγγελία για το εμβόλιο Pfizer

Η iskra δημοσιεύει πάντα όλα τα περιστατικά τυχόν παρενεργειών από εμβολιασμούς πολιτών.

Νέα καταγγελία με παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer είδε το φως της δημοσιότητας στα Χανιά όταν γυναίκα εμφάνισε πρήξιμο σε λεμφαδένα μετά τον εμβολιασμό της.

Μάλιστα έφτασε σε σημείο να δημοσιεύσει την καταγγελία της μετά την εξοργιστική αντίδραση γιατρών και ΕΟΔΥ στα ερωτήματα που αφορούν τα αιτήματα της υγείας της.

Έτσι αδιαφορία στα όρια της κοροϊδίας καταγγέλλει η Χανιώτισσα, η μητέρα της οποίας φέρεται να υπέστη παρενέργεια μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της Pfizer στο Νοσοκομείο Χανίων και όταν εμφάνισε πρήξιμο σε λεμφαδένα, η απάντηση που έλαβε φέρεται να ήταν ότι επρόκειτο για… τρίχα.

Η 57χρονη Χανιώτισσα εμβολιάστηκε στις 7 Ιουνίου. Ο πόνος στο χέρι της όμως δεν περνούσε και μετά από μια εβδομάδα περίπου, εμφάνισε ένα έντονο πρήξιμο στη μασχάλη, με τον λεμφαδένα να έχει φουσκώσει περίπου σε μέγεθος μπάλας του πινγκ πονγκ.

Η γυναίκα φοβήθηκε και πήγε σε παθολόγο την Πέμπτη, ο οποίος συσχέτισε το πρήξιμο με το εμβόλιο και συνέστησε στην 57χρονη να περιμένει προς το παρόν για να φανεί η όποια εξέλιξη.

Όμως, η Χανιώτισσα ήθελε και μια δεύτερη γνώμη για να είναι ήσυχη και κάλεσε στο Νοσοκομείο Χανίων, ζητώντας να μιλήσει με κάποιον που να γνωρίζει το αντικείμενο.

Η 57χρονη φέρεται να μίλησε με μια γενική ιατρό, η οποία, όταν της εξήγησε το πρόβλημά της, φέρεται να της είπε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να προκλήθηκε από κάποια… τρίχα που γύρισε και ότι δεν μπορεί να έχει σχέση με τον εμβολιασμό.

Η Χανιώτισσα επέμενε, λέγοντας ότι έχει εξεταστεί και από παθολόγο, αλλά συνάντησε τείχος και την εξήγηση της… τρίχας. Τονίζει μάλιστα πως, ενώ εξήγησε ξεκάθαρα το πρόβλημα, δεν την κάλεσαν ούτε για εξέταση, ώστε να δουν από κοντά τί ακριβώς μπορεί να είναι.

Το αποκορύφωμα της ιστορίας δεν είναι αυτό. Το αποκορύφωμα είναι ότι, μετά την κλήση στο Νοσοκομείο Χανίων, η 57χρονη πήρε τηλέφωνο και τον ΕΟΔΥ. Εκεί λοιπόν, αφού άκουσαν τα συμπτώματα, της είπαν ότι το πρήξιμο στους λεμφαδένες είναι γνωστή παρενέργεια που μπορεί να συμβεί σε κάποιες περιπτώσεις και της συνέστησαν να παρακολουθείται στενά από τον παθολόγο της.

Ο φουσκωμένος λεμφαδένας

Προς το παρόν, το φούσκωμα κι ο πόνος παραμένουν. Ευτυχώς, δεν έχουν απαγορέψει στην 57χρονη να εργάζεται, η αγανάκτηση που αισθάνεται η γυναίκα όμως, είναι μεγάλη. Και αναρωτιέται, πώς είναι δυνατόν έναν άνθρωπο που φοβάται για την υγεία του, που έχει κάνει το εμβόλιο και στον οποίο γιατρός έχει ήδη πει ότι πιθανόν το πρόβλημά του να σχετίζεται με τον εμβολιασμό, να τον αγνοούν έτσι.

Πόσο μάλλον που μια απλή αναζήτηση στο ίντερνετ δείχνει ότι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις να προκαλέσει πρήξιμο λεμφαδένων στη μασχάλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας