Με μαζική συμμετοχή, ουσιαστική συζήτηση και επιτυχία συγκροτήθηκε η Θεματική Επιτροπή Νέων της ΛΑ.Ε

3081

Με μαζική συμμετοχή εκατοντάδων νέων, με ουσιαστική συζήτηση και σε κλίμα ενότητας, ριζοσπαστισμού, αγωνιστικότητας και αισιοδοξίας συγκροτήθηκε με επιτυχία η Θεματική Επιτροπή Νεολαίας της Λαϊκής Ενότητας.
Η Πανελλαδική Συνάντηση των νέων της ΛΑ.Ε έγινε το Σάββατο (4/3) το πρωί σε αίθουσα στο κέντρο της Αθήνας και οι εργασίες της ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα με την ανάδειξη Συντονιστικού γραφείου.
Στην Πανελλαδική Συνάντηση των νέων μίλησαν δεκάδες νέοι και νέες με ενδιαφέρουσες παραμβάσεις, ενώ παρευρέθηκε και χαιρέτισε και ο Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε Παν. Λαφαζάνης.
Το παρόν στην θεματική συνάντηση έδωσαν τα μέλη της Π.Γ της ΛΑ.Ε Παναγιώτης Μωράκης και Χρήστος Τουλιάτος και η Μαριάννα Τσίχλη, μέλος του Π.Σ της ΛΑ.Ε.
Στην εκτενή απόφαση της συνάντησης τονίζονται μεταξύ άλλων:

”Η θεματική επιτροπή νέων της Λαϊκής Ενότητας είναι ο χώρος συζήτησης και συντονισμού των δυνάμεών μας στη νεολαία, ώστε να ανταποκριθούν στις πολιτικές απαιτήσεις και φυσικά στις καθημερινές ανάγκες του κινήματος σε χώρους σπουδών, εργασίας και στις γειτονιές. Στόχος της Επιτροπής είναι να παρεμβαίνει ανάλογα με τις δυνατότητες στα διακριτά πεδία της σπουδάζουσας νεολαίας, στους νέους εργαζομένους, στο κομμάτι του πολιτισμού και της επικοινωνίας, στους μαθητές και στα στρατευμένα νιάτα της χώρας. Η Επιτροπή Νεολαίας κινείται στο πλαίσιο των αποφάσεων των πανελλαδικών συνδιασκέψεων και του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ, οργανώνει τη νεολαία της ΛΑΕ στις Πολιτικές Επιτροπές στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές και στους χώρους μόρφωσης, συγκροτώντας, όπου υπάρχουν απαραίτητες δυνάμεις, ομάδες νέων της Πολιτικής Επιτροπής. Συζητά και σε ολομελειακές διαδικασίες, ορίζει συντονιστικό και προσπαθεί να λειτουργεί τακτικά για την εξυπηρέτηση των στόχων και καθηκόντων του κινήματος.”

Οι εργασίες της Πανελλαδικής Συνάντησης της Θεματικής Επιτροπής της Νεολαίας της ΛΑ.Ε έληξαν σε κλίμα αισιοδοξίας και αγωνιστικής αποφασιστικότητας με την βεβαιότητα ότι η νεολαία της ΛΑ.Ε μπορεί να συμβάλλει σε ένα μεγάλο ανατρεπτικό κίνημα της νέας γενιάς για μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια, μια Ελλάδα έξω από την ευρωζώνη και την ΕΕ, μια Ελλάδα προοδευτική, βαθιά δημοκρατική και σοσιαλιστική.

  neolaia6

neolaia14

neolaia10 neolaia11 neolaia12

neolaia15

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας