Με καταπάτηση προσωπικών δεδομένων η πίεση σε 450.000 ανεμβολίαστους-“SMS μέχρι εμβολιασμού”

1035
Με καταπάτηση προσωπικών δεδομένων

Με μια πρωτοφανή κίνηση και κάνοντας χρήση προσωπικών στοιχείων από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και καθημερινά θα στέλνονται μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα 450.000 ανεμβολίαστων μέχρι να νοσήσουν ή να εμβολιαστούν!

Τα προσωπικά δεδομένα παραχωρήθηκαν παράνομα από την πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ.

Κάθε μέρα οι ανεμβολίαστοι θα λαμβάνουν διαφορετικό sms.

Δείτε τα παραδείγματα μηνυμάτων ανά ημέρα:

Την ίδια στιγμή η αρμόδια Επιτροπή του υπουργείου Υγείας πρόκειται να συνεδριάσει την επόμενη Τετάρτη και όπως  είπε ο  Γκίκας Μαγιορκίνης υπάρχει πιθανότητα για νέα μέτρα σε περιοχές που προκαλούν ανησυχία όπως η Θεσσαλία, καθώς και η Κεντρική και η Ανατολική Μακεδονία.

Όπως ανέφερε ο καθηγητής στον ΣΚΑΙ σε ακραίες περιπτώσεις και αν φτάσει το ΕΣΥ στα όριά του σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη, δεν αποκλείεται να επιβληθούν μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, πιθανόν στην εστίαση, μιλώντας για κλείσιμο των νυκτερινών καταστημάτων.

Δεν διευκρίνισε όμως  ούτε και ρωτήθηκε βέβαια για ποιους χώρους εννοεί το κλείσιμο για τους μεικτούς ή τους λεγόμενους αμιγείς.

«Εννοούμε μέτρα σε ακραίες συνθήκες με χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού. Δεν εννοούμε lockdown, αλλά μέτρα για να μειωθεί η πιθανότητα να έρθουν σε επαφή οι ανεμβολίαστοι  (σ.σ,. με ποιους; Με τους εμβολιασμένους ή μεταξύ τους;)

 Ίσως να κλείσουν τα νυχτερινά κέντρα σε αυτές τις περιοχές. Υπάρχει επιτυχημένο παράδειγμα με την απαγόρευση του καπνίσματος.

Για παράδειγμα να φαίνεται με απόδειξη ο έλεγχος στα μαγαζιά.

Αυτά τα μέτρα να έχουν σκοπό την αύξηση του εμβολιασμού. Το πιο βασικό είναι να αντέξει το σύστημα υγείας και με κάθε τρόπο θα πρέπει να αυξηθεί ο εμβολιασμός σε τοπικό επίπεδο».

Εντύπωση προκαλεί η φράση του Γκίκα Μαγιορκίνη που μιλάει για “κάθε τρόπο“!

Μέχρι που φθάνει ο “κάθε τρόπος“;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας