Μεγάλη και επικίνδυνη η φωτιά στον Ασπρόπυργο-Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

545
Μεγάλη και επικίνδυνη η φωτιά

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο, η οποία ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Πέμπτη κοντά σε βιομηχανική περιοχή και πήρε γρήγορα διαστάσεις.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στη βιομηχανική περιοχή Λάκκο Κυρίλλου που βρίσκεται κοντά στην έξοδο 4 της Αττικής Οδού.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν της 40 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα και 14 οχήματα, ωστόσο λόγω της έκτασης της πυρκαγιάς στις 3 τα ξημερώματα ενισχύθηκαν οι δυνάμεις με 76 πυροσβέστες και 25 οχήματα.

Σε δύο μέτωπα

Η φωτιά είχε χωριστεί σε δύο μέτωπα.

Το ένα μέτωπο κινήθηκε προς την Αττική Οδό και το δεύτερο προς το γήπεδο του Θρασύβουλου.

Η Τροχαία κατά διαστήματα έκλεινε τους δρόμους, ενώ η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική καθώς η περιοχή είναι βιομηχανική και κάηκαν πλαστικά, σκουπίδια και λάστιχα.

Στο σημείο της πυρκαγιάς υπήρχε και ένα μαντρί όπου οι πυροσβέστες βρήκαν μέσα σε αυτό τέσσερις φιάλες υγραερίου και δύο έξω από το μαντρί, σύμφωνα με την ertnews.

Το πύρινο μέτωπο παρουσίασε καλύτερη εικόνα στις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης με τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων να συνεχίζονται προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

 

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Από την αστυνομία ανακοινώθηκε ότι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό, οπού νωρίτερα λόγω της πυρκαγιάς είχε κλείσει  (έξοδος προς Μαγούλα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, στην περιφερειακή Αιγάλεω στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στην έξοδο 4, Ρουπάκι).

Επίσης, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Φυλής (από τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς Φυλή) και στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ από το ύψος του καταστήματος ΛΑΓΙΟΣ.

Ωστόσο, διακόπηκε στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς Φυλή (μετακίνηση του σημείου Αγίας Σοφίας από Λεωφόρο ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς Φυλή).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας