Μίκης Θεοδωράκης: Ξέσπασε ο εγγονός του-“Δεν είναι ώρα για αυτοπροβολή”

1006
Μίκης Θεοδωράκης: Ξέσπασε ο εγγονός του
“Ας σταθούμε στο ύψος τον περιστάσεων” το μήνυμα που στέλνει ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη.
Το δικό του μήνυμα έστειλε ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη, Άγγελος Θεοδωράκης-Παπαγγελίδης, με αφορμή το θρίλερ που έχει δημιουργηθεί με την κηδεία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.
Με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη και μικρός γιος της Μαργαρίτας αναφέρει με νόημα ότι «δεν είναι ώρα για αυτοπροβολή», προσθέτοντας πως ο παππούς του ήταν άνθρωπος για όλο τον κόσμο.
Ο Άγγελος Θεοδωράκης-Παπαγγελίδης σημειώνει ότι «η κάθε οικογένεια έχει τα προσωπικά της και επομένως το προσωπικό της πένθος το οποίο είναι άλλης διάστασης».

«Όλο αυτό είναι τόσο φρέσκο και θεωρώ πως στη μνήμη του τεράστιου αυτού ανθρώπου πρέπει να μας δοθεί χρόνος στα συγγενικά του πρόσωπα ώστε να μπορέσουμε να μπούμε στο πένθος, με τη στήριξη τη πολιτείας και των ανθρώπων που τον λάτρεψαν», γράφει χαρακτηριστικά.

Τέλος, καλεί όλους «να σταθούμε στο ύψος τον περιστάσεων», έτσι ώστε ο Μίκης Θεοδωράκης «να ήταν περήφανος για μας».
Μάλιστα, σε νεότερη ανάρτησή του, ο Άγγελος Θεοδωράκης επισημαίνει: «Παππού μου μην ανησυχείς, η Κρήτη μας σε περιμένει».

Μίκης Θεοδωράκης: Θρίλερ με την κηδεία του

Σε ενδοοικογενειακή κόντρα έχει εξελιχθεί το θέμα της ταφής του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη μετά μάλιστα και το δικαστικό «μπλόκο» για το Βραχάτι, ενώ μια ημέρα νωρίτερα απ’ ό,τι είχε αρχικά ανακοινωθεί θα ξεκινήσει τελικά το λαϊκό προσκύνημα στον σπουδαίο Έλληνα.
Στην πρώτη δημόσια τοποθέτηση μετά τον θάνατο του πατέρα της, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη έγραψε σε ανάρτηση στο Facebook: «Με τσιμπούν και με ματώνουν αδυσώπητα τσιμπούρια. Μου ρουφούν το αίμα. Όμως η καρδιά μου είναι γεμάτη από το αίμα του πατέρα μου! Τι να καταφέρουν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας