ΛΑ.Ε: Τρεις γυναίκες υποψήφιες για μεγαλύτερες Περιφέρειες και μεγαλύτερο Δήμο

4311
γυναίκες

Για πρώτη φορά απ’ όσο γνωρίζουμε ένα κόμμα υποστηρίζει ταυτόχρονα γυναίκες υποψήφιες για τις δύο μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας, την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και γυναίκα, επίσης, για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, των Δήμο Αθηναίων!

Συγκεκριμένα η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑ.Ε) υποστηρίζει τη Μαριάνα Τσίχλη και τη Δέσποινα Χαραλαμπίδου ως υποψήφιες για το αξίωμα της Περιφερειάρχη στην Αττική και την Κεντρική Μακεδονία και την Αυγή Θεοδόση για τη θέση Δημάρχου στην Αθήνα.

Πρόκειται για τρεις γυναίκες με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τη δική τους ιδιαίτερη προσωπικότητα η καθεμιά αλλά με κοινά γνωρίσματα την αγωνιστική τους πορεία, το ήθος, τη συνέπεια, το πρωτότυπο δημιουργικό πνεύμα και την αφοσίωσή τους στα συμφέροντα του λαού και της νεολαίας, με γνήσιες ευαισθησίες και αγωνιστική στάση για τα ιδιαίτερα γυναικεία προβλήματα και την ισότιμη θέση της γυναίκας σε μια διαφορετική δίκαιη δημοκρατική κοινωνία.

Η στήριξη της ΛΑ.Ε σε τρεις γυναίκες αγωνίστριες που γνώρισαν και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη μισθωτή εργασία, που πάλεψαν και παλεύουν για τα δικαιώματα στην εργασία και για ανθρώπινη ζωή σε ανθρώπινες πόλεις, δεν θεωρούν, μας έλεγαν ως γνώμη τους κάποια στελέχη της παράταξης, ότι έχει καμία σχέση με επιλογές για να καλυφθούν ποσοστώσεις ή ανταποκρίσεις σε ιδεολογικούς φεμινιστικούς προσανατολισμούς.

Αντίθετα, τα ίδια αυτά στελέχη τόνιζαν ότι, σύμφωνα με την άποψή τους, η στήριξη αυτών των τριών μαχητριών ανταποκρίνεται στην πράξη, μάλλον, σε κάτι πολύ βαθύτερο και ουσιαστικότερο. Αποτελούν αξιοκρατικές επιλογές, οι οποίες ανεξαρτήτως άλλων χαρακτηριστικών, είναι ικανές να δώσουν αυτό το κάτι διαφορετικό στον εκλογικό αγώνα και μια γνήσια διαφορετική φωνή και πνοή στις αυτοδιοικητικές λειτουργίες και στις τοπικές κοινωνίες, που την έχουν ανάγκη όλοι οι πολίτες, σε μια περίοδο απαξίωσης των αυτοδιοικητικών θεσμών και σε μια φάση κρίσης, ψεύδους, παρακμής και φαυλότητας συνολικότερα στη δημόσια ζωή.

Καλή τους επιτυχία!

Κ.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας