Λαφαζάνης στη Vergina TV Σαββάτο και Κυριακή(17-18/10), 7-8 μ.μ

1246
λαφαζάνης

Η μέρα και ή ώρα της εκπομπής του Παναγιώτη Λαφάζανη “Σπίθα Ανατροπής” στη Vergina TV άλλαξε λόγω αλλαγής του προγράμματος του σταθμού.

Από εδώ και εμπρός η εκπομπή του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Vergina TV θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και θα επαναλαμβάνεται την Κυριακή και ώρα 7-8 μ.μ. , αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αυτό το Σάββατο θα μιλήσει αναλυτικά για την πλήρη εγκατάλειψη της Ελλάδας από τους, δήθεν, Συμμάχους της, Γερμανία, Ε.Ε και ΗΠΑ, οι οποίοι έχουν γίνει το προκάλυμμα για την δορυφοριοποίηση και τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας από την Τουρκία. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα αναφερθεί, ακόμα, στη “βόμβα” που εξαπέλυσε η Ρωσία ενάντια στην Τουρκία κιαι στο καθεστώς Ερντογάν, με την οποία αναγνωρίζει, πλήρως, το δικαίωμα της Ελλάδας να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στο Αιγαίο έως τα 12 ν.μ, πράγμα που αλλάζει ριζικά τα γεωστρατηγικά δεδομένα στην περιοχή και επιβάλλει επειγόντως στην Ελλάδα να προχωρήσει σε μια γενναία προσέγγιση και ένα τολμηρό άνοιγμα των σχέσεων της με την Ρωσία.

Τέλος, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα αναφερθεί στο νέο καθεστώς που θα ισχύσει στην χώρα μας για τους πλειστηριασμούς και το Πτωχευτικό Δίκαιο φυσικών προσώπων και τους μεγάλους κινδύνους μαζικής αρπαγής πρώτων κατοικιών από τους πτωχευμένους δανειολήπτες. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης θα κλείσει την παρουσία του αναφερόμενος  στην οικονομική άβυσσο στην οποία έχει βυθιστεί η χώρα, από την οποία η μόνη διέξοδος είναι η εναντίωση στην ευρωζώνη και την Ε.Ε και εφαρμογή ενός προοδευτικού προγράμματος οικονομικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης της χώρας, το οποίο θα τύχει ισχυρής και δωρεάν χρηματοδότησης από την εφαρμογή μιας εθνικής νομισματικής πολιτικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας