Άγρια “αποκαλυπτική” κόντρα ανάμεσα σε Χατζηνικολάου και Αλαφούζο

1634
χατζηνικολάου

Σκληρή επίθεση κατά του Γιάννη Αλαφούζου, ιδιοκτήτη του Σκάι αλλά και κατά του διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά, έκανε σήμερα μέσα από το σχόλιό του στον Real FM αλλά και από αναρτήσεις στο Twitter, ο Νίκος Χατζηνικολάου απαντώντας στα ρεπορτάζ του Σκάι. Ο λόγος είναι ότι ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι και το ραδιόφωνο, παρουσίασαν τα έγγραφα που παρουσιάστηκαν στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, στα οποία γίνεται λόγος για διασύνδεση του εκδότη και γνωστού δημοσιογράφου στην υπόθεση.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, αφού διέψευσε τα όσα αναφέρονται, «κάρφωσε» τον Γιάννη Αλαφούζο για τις δικές του σχέσεις με τη Novartis μέσω υπέρογκων διαφημίσεων. «Θα ζητήσει η εισαγγελία από τη Novartis τις διαφημιστικές δαπάνες επί Φρουζή ώστε να δούμε ποιοι τα πήραν χοντρά και τώρα λασπώνουν όσους έλαβαν ψίχουλα ή και τίποτε; Τι λες Γιαννάκη; Συμφωνείς να δημοσιευθούν;», έγραψε μεταξύ άλλων.

«Έχω απαντήσει από τότε» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου σχετικά με όσα παρουσιάστηκαν στην προανακριτική, σημειώνοντας πως «και ο πλέον ηλίθιος καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να είσαι με τον Φρουζή και την ίδια ώρα να βάζεις πρωτοσέλιδα εναντίον του. Η Real News είχε αναδείξει το σκάνδαλο Novartis. Ο Φρουζής παραδέχτηκε πως με έχει δει μία φορά στα γραφεία της Real Group. Μόνο αμνήμονες λασπολόγοι δεν το θυμούνται». Προέτρεψε μάλιστα τον Γιάννη Αλαφούζο, το «καλό παιδί και άξιο παλικάρι» όπως τον χαρακτήρισε, να «κάνει μπάνιο στα λαθραία, στο Ασπρονήσι».

Και συνέχισε: «Είναι πολύ χαμηλό το ηθικό σου ανάστημα για να με πιάνεις στο στόμα σου, να βγάλεις το σκασμό Γιαννάκη» και τον προέτρεψε να ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό «που τον έχει χαμηλώσει στο ύψος του». Ζήτησε μάλιστα να συγκρίνουν πόση διαφήμιση έλαβαν από τη Novartis ο όμιλος Αλαφούζου και η Real Group. «Εμείς πήραμε ψίχουλα, μόνο 30 χιλιάδες ευρώ ολόκληρο το χρόνο, σε ένα έτος με τζίρο 35 εκατομμύρια. Αντιθέτως έπαιζαν τα σποτάκια της Novartis κατά ριπάς στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε». Υπενθύμισε μάλιστα, λίγο αργότερα, πως ο όμιλος Αλαφούζου έχει καταδικαστεί μία φορά στο παρελθόν επειδή τον συκοφάντησε πληρώνοντας 15 χιλιάδες ευρώ. «Ήταν οι πιο γλυκές διακοπές που έκανα ποτέ», συμπλήρωσε. «Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω, αν χρειαστεί θα το κάνω και με πολύ πιο ενδιαφέροντα σχόλια» έκλεισε το σχόλιο ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος απάντησε μέσω twitter στον Νίκο Χατζηνικολάου.«Απάντηση στην ΥΣΤΕΡΙΑ Έχω κάνει σωστά και λάθη. Όμως : 1. Δεν έχω εκβιάσει τραπεζίτες για να με υπερδανείσουν 2. Δεν έχω ζητιανέψει σε επιχειρηματίες για να ζω πολυτελώς 3. Δεν έχω γλύψει Κυβερνήσεις για να μου χαρίζουν τα χρέη μου προς Δημόσιο. Τα υπόλοιπα στην Δικαιοσύνη» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέφερε: «Θα ζητήσει η εισαγγελία από τη Novartis τις διαφημιστικές της δαπάνες επί Φρουζή ώστε να δημοσιευθούν για να δούμε ποιοι τα πήραν χοντρά και τώρα λασπώνουν όσους έλαβαν ψίχουλα ή και τίποτε; Τι λες Γιαννάκη; Συμφωνείς να δημοσιευθούν;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας