Λαφαζάνης σε αποκαλυπτική συνέντευξη για όλα με Μανιάτη-Σωτήρη(One Channel)

    3448
    One Channel

    Ο Παν. Λαφαζάνης σε μια άκρως αποκαλυπτική και ενδιαφέρουσα συνέντευξη του στο One Channel και στους Δημ. Μανιάτη και Παναγ. Σωτήρη μιλάει για όλα και για όλους.

    Καυτηριάζει τον Κυρ. Μητσοτάκη και την άγρια μετάλλαξη του Τσίπρα, ελεεινολογεί τον Κυρ. Βελόπουλο, χαρακτηρίζει Συριζα 2 το ΜΕΡΑ 25 και ως άλλο Τσίπρα τον Βαρουφάκη, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση σημείωσε την κατά πλειοψηφία απόφαση του Π.Σ. της ΛΑ.Ε να κατέβει η τελευταία με συνεργασίες αλλά και χωρίς στις εκλογές.

    Ο Παν. Λαφαζάνης αναφέρθηκε στην πρόταση της ΛΑ.Ε προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου για εκλογική συνεργασία με όρους αλληλοσεβασμού, τονίζοντας ότι αναμένεται η απάντηση της.

    Ο Παν. Λαφαζάνης  υπογράμμισε ιδιαίτερα την δική του πρόταση για εκλογική σύμπραξη όλων, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς, των αριστερών δυνάμεων αλλά και όλων των δυνάμεων του ριζοσπαστικού προοδευτικού πατριωτικού χώρου που αμφισβητούν μνημόνια και το υπάρχον νεοαποικιακό σύστημα.

    Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε ότι μια τέτοια σύμπραξη, η οποία εννοείται δεν συμπεριλαμβάνει τον Γ. Βαρουφάκη, που από χέρι βρίσκεται σε άλλη όχθη, είναι αναγκαία και θα μπορούσε να υλοποιηθεί με όσους θα την έκαναν αποδεκτή, ενώ εξέφρασε την λύπη του που αυτή η ενωτική πρόταση του δεν έγινε δεκτή από το Π.Σ. της ΛΑ.Ε.

    Τέλος, στην μακρά συνέντευξη του ο Παν. Λαφαζάνης αναφέρθηκε στην ανάγκη επαναθεμελίωσης της Αριστεράς, στην ανάδειξη ενός προοδευτικού πατριωτισμού, στην αποτυχία της ευρωζώνης και της ΕΕ, στα εθνικά θέματα και την Τουρκική απειλή, στην ανάγκη εθνικού νομίσματος, στις σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας, στην ανάγκη νέας πολυδιάστατης πολιτικής και στις ανακατατάξεις στην περιοχή μας.

     

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
    Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας