ΛΑΕ: Μήνυμα αλληλεγγύης σε Μελανσόν και «Ανυπότακτη Γαλλία» για διώξεις-συκοφαντίες

1520
Μελανσόν

Παν. Λαφαζάνης: «Η “Ανυπότακτη Γαλλία” θα παραμείνει ανυπότακτη απέναντι στις διώξεις, τις στημένες έρευνες και την συκοφαντική εκστρατεία που υφίσταται και οι οποίες έχουν καθαρά πολιτικές σκοπιμότητες».

Ο Παν. Λαφαζάνης ως επικεφαλής και σύσσωμη η Λαϊκή Ενότητα εκφράζουν στον Ζ.Λ Μελανσόν, τους συνεργάτες του και στην «Ανυπότακτη Γαλλία» την πιο ισχυρή και αγωνιστική συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους για τις απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές διώξεις και την συκοφαντική εκστρατεία που υφίστανται.
Είναι αυτονόητο και δυστυχώς είμαστε βέβαιοι ότι οι διώξεις και η συκοφαντική εκστρατεία, που δέχεστε, υπηρετούν καθαρά πολιτικές αντιδημοκρατικές σκοπιμότητες και έχουν βρώμικους πολιτικούς στόχους, οι οποίοι στρέφονται σε βάρος του Γαλλικού λαού και της Γαλλικής νεολαίας.
Είναι φανερό ότι τα κατεστημένα κέντρα της εκμετάλλευσης του κόσμου της εργασίας στην Γαλλία αλλά και όσοι απεργάζονται μια ολοκληρωτική Ευρώπη του χρηματιστικού κεφαλαίου και της λιτότητας ενοχλούνται σφόδρα από την αγωνιστική και ριζοσπαστική εναλλακτική πολιτική του Μελανσόν και της Ανυπότακτης Γαλλίας, η οποία πολιτική γνωρίζει εν όψει των ευρωεκλογών μια όλο και μεγαλύτερη επιρροή στην Γαλλική κοινωνία, ενώ συμβάλει θετικά στην συσπείρωση ανυπότακτων δυνάμεων της δημοκρατίας, των κοινωνικών δικαιωμάτων και κοινωνικών αγώνων σε όλη την Ευρώπη.
Ως Λαϊκή Ενότητα και προσωπικά ο επικεφαλής της που υφιστάμεθα και εμείς πρωτοφανείς πολιτικές διώξεις για την κινηματική μας δράση στην Ελλάδα, μπορούμε να νοιώσουμε ίσως καλύτερα πόσο αναγκαίο είναι σε τέτοιες στιγμές να ενισχύουμε την αλληλεγγύη μας και την κοινή μας δράση για μεγάλες δημοκρατικές ανατροπές στην χώρα μας και σε όλη την Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας