ΛΑΕ: Δεν συμμετέχουμε στην Διοίκηση του Δήμου Κέρκυρας και της Περιφέρειας

1480
άρτας

Πράγματι περισσεύει η υποκρισία και ξεχειλίζει το θράσος!

 

Μετά και την υπόθεση των συμβάσεων με την ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι όταν πάρεις τον κατήφορο δεν υπάρχει τέλος. Η ενσωμάτωση στις μνημονιακές πολιτικές δεν είναι μόνο αποδοχή των επιταγών της κυρίαρχης τάξης αλλά και αφομοίωση στην λογική της, διαφορετικά, τι νόημα θα είχε το “Όλοι μαζί τα φάγαμε”;

Με υποκρισία ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας κραυγάζει για «δάχτυλο στο μέλι» ή για «νόμιμο και μη ηθικό» όταν έχει δεχθεί μνημονιακές πολιτικές όπως

  • ιδιωτικοποιήσεις υποδομών (λιμάνι και υδατοδρόμια),
  • δημόσια ακίνητα στο Υπερταμείο,
  • υποθαλάσσιες γεωτρήσεις για υδρογονάνθρακες,
  • «επενδύσεις» τύπου Σκορπιού,
  • ιδιώτες στη διαχείριση απορριμμάτων και όλες τις προσταγές της ΕΕ και των «δανειστών».

Για να εφαρμόσει αυτές τις πολιτικές, με κύριους πολιτικούς εκφραστές τις διοικήσεις του Δήμου Κέρκυρας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, έχει ανάγκη και τις δυνάμεις καταστολής-κατοχής των ΜΑΤ στο νησί μας. Δεν μας εκπλήσσει που οι εμπλεκόμενοι δεν έχουν την ευθιξία να παραιτηθούν, σε αντίθεση με περιφερειακό σύμβουλο που δεν δέχτηκε να ταυτιστεί με τέτοιες λογικές και πρακτικές και υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του. Επίσης, δε μας εκπλήσσει το ότι η Περιφερειακή Αρχή και ο ξανά «εκλεκτός» του ΣΥΡΙΖΑ Περιφερειάρχης «νίπτουν τας χείρας τους» και περιορίζονται σε κοκορομαχίες με την αντιπολίτευση.

Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από ένα μεγάλο πολιτικό Μέτωπο όλων των αριστερών ριζοσπαστικών πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων, για να αντισταθούν και να αντιταχθούν στις αποικιοκρατικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ξεπουλούν τον τόπο μας, καταστρέφουν το περιβάλλον και την οικονομία του νησιού μας, αδιαφορούν για την υγεία μας και οδηγούν τους πολίτες και ιδιαίτερα την νεολαία στην ανεργία, την ανασφάλεια και την οικονομική μετανάστευση.

Τέλος υπενθυμίζουμε σε όσους διατείνονται ότι ασκούν αντικειμενική δημοσιογραφία, πως η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑ.Ε) επανειλημμένα έχει διευκρινίσει ότι δεν συμμετέχει στις διοικήσεις του Δήμου Κέρκυρας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και ότι δεν διατηρεί οργανωτική σχέση με πρώην μέλη της, που συνεχίζουν να συμμετέχουν στις παρατάξεις ΑΝΑΣΑ και ΝΕΡΙΚΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας