“Λάδι” η ηγεσία της Χρυσής Αυγής-Ένοχοι τα θύματα της

1438
αυγής

Η εισαγγελέας της έδρας στη δίκη της “Χρυσής Αυγής” (Χ.Α) με τις χαριστικές αποφάσεις της για την ηγεσία της τελευταίας άφησε, μάλλον, άφωνους ακόμα και τους πιο ένθερμους θιασώτες της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Αθώα όλη η ηγεσία της Χ.Α, χωρίς καμία ανάμειξη στη δολοφονία Φύσσα. Αθώα, επίσης, για την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης παρ’ ότι μέλη και στελέχη της διέπραξαν σωρεία εγκληματικών πράξεων, τραυματισμών βασανισμών και τραμπουκισμών σε βάρος κυρίως ξένων πολιτών. Πλημμεληματική επίσης η ευθύνη τους σε σειρά δολοφονιών που αποδεδειγμένα διεπράχθησαν.

Θα μου πείτε “ανεξάρτητη δικαιοσύνη“. Πόσο, όμως, ανεξάρτητη είναι η Δικαιοσύνη με τέτοιους εισαγγελείς, στους οποίους μοιάζει να δεσπόζουν μια σειρά άλλα κριτήρια πέραν αυτών που στοιχειοθετούνται με πράξεις, παροτρύνσεις, παραλείψεις και ανοχές επί εγκληματικών πράξεων, τα οποία με αδιάσειστα πειστήρια προέκυψαν κατά την ακροαματική διαδικασία αλλά και από γεγονότα και μαρτυρίες στη δημόσια ζωή.

Το βέβαιον πάντως είναι ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε στη συνέχεια η Ν.Δ ούτε η Δικαιοσύνη επιθυμούσαν να δουν την ηγεσία της Χ.Α να έπαιρνε την άγουσα για την φυλακή, σε μια δίκη που σερνόταν επί χρόνια και να καταλήξει στο αυτονόητο: την ομολογημένη ενοχή του Ρουπακιά.

Να ελπίσουμε ότι το Δικαστήριο θα αποφασίσει τελικά διαφορετικά από τις προτάσεις της εισαγγελέως; Ό,τι και αν συμβεί πάντως το κακό έχει γίνει. Η ηγεσία της Χ.Α θα θεωρήσει ότι μάλλον βγαίνει και δικαιωμένη από τη δικαστική διαδικασία. Και το χειρότερο “δικαιωμένη” και πολιτικά! Το σύστημα προετοιμάζει καλά τη σιδερένια φτέρνα του και δυστυχώς πολλοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον πατριωτισμό από την “πατριδοκαπηλία”, την δημοκρατία από τον δημαγωγικό ολοκληρωτισμό και την πλαστή καταγγελία της κοινωνικής αδικίας όταν συνοδεύεται με “γλύψιμο” και “δουλοφροσύνη” στην ολιγαρχία του πλούτου και στους ξένους κηδεμόνες μας.

 

Β.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας