Η Iskra σε νέα ύψη-Πάνω από 1.350.000-views το μήνα στο Facebook

531
Η Iskra σε νέα ύψη

Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας για την προτίμηση τους.

Η Iskra δεν είναι εμπορική ιστοσελίδα και η προσπάθεια της διευθύνεται από μια πολύ ολιγομελή ομάδα εθελοντών που με πολλούς κόπους και μεγάλες, σχεδόν ηρωικές, προσωπικές και οικονομικές θυσίες κρατάνε ζωντανή, δημιουργική, πλούσια, ριζοσπαστική και επίκαιρη την παρουσία της.

Η Iskra, πρώτα απ’ όλα με τη συμβολή και την αγάπη των αναγνωστών της, συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε αναγνωσιμότητα.

Έχουμε φτάσει να ξεπερνάμε, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το ένα εκατομμύριο, για την ακρίβεια έχουμε φτάσει στις 7/8 τους 1.372.331 μοναδικούς αναγνώστες/τριες, που μέσα από το Facebook έχουν δει στη διάρκεια ενός μήνα, συγκεκριμένα μέσα σε 28 μέρες, οποιαδήποτε από τις δημοσιεύσεις μας τουλάχιστον μια φορά.

Να σημειώσουμε ότι αυτοί οι αναγνώστες δεν προέρχονται από διαφημιστικές καταχωρήσεις και αφορούν μόνο το Facebook, χωρίς να υπολογίζουμε τους ευάριθμους αναγνώστες μας που βλέπουν απευθείας την ιστοσελίδα της Iskra και όχι μέσω Facebook.

 

Όπως είναι φανερό η Iskra δεν καταφεύγει σε διαφημίσεις και δεν έχει άλλα έσοδα πλην των μικρών συνεισφορών αγαπητών φίλων και συναγωνιστών μας, τους οποίους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Με την ευκαιρία θέλουμε να κάνουμε για άλλη μια φορά γνωστό ότι πολύ σύντομα, εντός ολίγων ημερών, θα ανακοινωθεί και “Σωματείο Φίλων Iskra” το οποίο θα έχει σκοπό να στηρίξει, να διαδόσει και να ενισχύσει την προσπάθεια της ιστοσελίδας μας. Ήδη στο Σωματείο, του οποίου η ελάχιστη συνδρομή είναι πέντε (5) ευρώ, έχουν γραφτεί μέλη που πλησιάζουν τα 200, ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνείτε για να εγγραφείτε η για οτιδήποτε άλλο στο email iskranews@gmail.com ή στα τηλέφωνα..

Λαμπρόπουλος Βασίλης: 6944323773                       

Μπόλας Μάξιμος: 6974920579

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά για τη στήριξη της Iskra, θα είμαστε υπόχρεοι να καταθέσουν τη συμβολή τους στην Εθνική Τράπεζα και συγκεκριμένα στο λογαριασμό..

Περιττό να πούμε ότι η Iskra δεν είναι όργανο κανενός πολιτικού κόμματος ή οργάνωσης και υπηρετεί μόνο και το εννοεί την ανάγκη ενός μεγάλου μετώπου του ελληνικού λαού, πέρα από προηγούμενες εντάξεις και αναφορές, που θα στοχεύει στο παρόν και στο μέλλον  μια μεγάλης δημοκρατικής ανατροπής στην πατρίδα μας, η οποία θα ανοίξει δρόμους μιας σεβαστής ασφαλούς εθνικά ανεξάρτητης, παραγωγικής, βαθιά δημοκρατικής και κοινωνικής Ελλάδας, μακριά από ευρωατλαντικά και ολιγαρχικά δεσμά και εξαρτήσεις, με ένα βαθιά επαναθεμελιωμένο, δημοκρατικό, πρωτοπόρο και αποτελεσματικό κράτος  με τη συμμετοχή των πολιτών.

 

Η Διεύθυνση της Iskra

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας