Η Iskra λόγω καλοκαιρινών αδειών θα υπολειτουργεί μέχρι 31 Αυγούστου

434
iskra

Η Iskra λόγω καλοκαιρινών αδειών των συνεργατών της και φυσικά λόγω των μεγάλων οικονομικών δυσχερειών της να καλύψει το σχετικό κενό, θα υποχρεωθεί να υπολειτουργεί το διάστημα μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Η Iskra στο διάστημα αυτό, στο οποίο όλα δείχνουν ότι μπορεί να έχουμε πολύ κρίσιμες εξελίξεις και γεγονότα, ιδιαίτερα στα εθνικά μας θέματα, θα προσπαθήσει να έχει παρεμβάσεις με απόψεις της σε ένα-δύο εξαιρετικά μεγάλης σημασίας ζητήματα της επικαιρότητας.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα το επόμενο διάστημα του Αυγούστου, ελπίζοντας ότι καλύτερο για εσάς και ότι θετικότερο σε εξελίξεις για την χώρα μας και τον λαό μας.

Τον Σεπτέμβριο θα είμαστε πάλι κοντά και ελπίζουμε στην απαραίτητη και αναντικατάστατη οικονομική σας ενίσχυση για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και αν είναι δυνατόν να την αναβαθμίσουμε για να κάνουμε πιο ισχυρή την παρουσία μας.

Όπως θα ξέρετε η Iskra δεν είναι εμπορική ιστοσελίδα, είναι από τις ελάχιστες ιστοσελίδες που δεν έχει διαφημίσεις και επομένως έσοδα από διαφημιστικές καταχωρήσεις, στηριζόμενη μόνο στην οικονομική αιμορραγία φίλων της και ιδίως του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Επομένως, η περαιτέρω συνέχιση της παρουσίας της Iskra εξαρτάται από τη δική σας συμβολή, η οποία είναι και συμβολή για να διαμορφωθεί στη χώρα μας ένα νέο μεγάλο πολιτικοκοινωνικό ρεύμα για  την εθνική μας ανεξαρτησία, για την υπεράσπιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας της χώρας μας, για την παραγωγική της ανασυγκρότηση, την οικονομική της ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη, για τη πραγματική δημοκρατία και για την εθνική και κοινωνική μας απελευθέρωση.

Για την οικονομική ενίσχυση της Iskra μπορείτε να καταθέσετε στον εξής λογαριασμό:

IBAN: GR95 0110 1290 0000 1290 0329 058
ΑΡ. Λ/ΣΜΟΥ: 129/003290-58, Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6970417028

Κ.Μ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας