Η συγκλονιστική στιγμή που Κούρδισσα συναντά τον τζιχαντιστή βιαστή της!

1312

Η Ασουάκ Χατζί Χαμίντ ήταν μόλις 14 ετών όταν έπεσε στα χέρια τζιχαντιστών του ISIS στο βόρειο Ιράκ, που την πούλησαν ως σκλάβα του σεξ σε έναν συμμαχητή τους.

Όταν η νεαρή Κούρδισσα Γιαζίντι κατάφερε να ξεφύγει από τον εφιάλτη, αναζήτησε καταφύγιο στη Γερμανία, αλλά τα όνειρά της για ένα νέο ξεκίνημα έγιναν συντρίμμια, όταν κάποια μέρα συνάντησε τυχαία σε δρόμο της Στουτγάρδης τον τζιχαντιστή πρώην δεσμοφύλακά της, που είχε κάνει κόλαση τη ζωή της.

Φαντάζεται κανείς τον τρόμο της πρώην σκλάβας του σεξ όταν ο βιαστής της, ονόματι Αμπού Χουμάν, την αναγνώρισε και πλησιάζοντάς την της είπε απειλητικά «ξέρω πού μένεις». Η Ασουάκ κατήγγειλε το περιστατικό στη γερμανική αστυνομία, αλλά της απάντησαν ότι δεν μπορούσαν να τον συλλάβουν, επειδή δεν διέπραξε κάποιο αδίκημα επί γερμανικού εδάφους και ήταν κι ο ίδιος καταχωρισμένος ως πρόσφυγας. Τότε η κοπέλα αποφάσισε να εγκαταλείψει αμέσως τη Γερμανία προτιμώντας να ζήσει σε προσφυγικό καταυλισμό με τον πατέρα της στο Ιράκ. Ο βιαστής της κατέληξε τελικά στη φυλακή και η πρώην σκλάβα του σεξ, μαζεύοντας το κουράγιο της, αποφάσισε να τον αντιμετωπίσει.

Στο βίντεο που κατέγραψε η Ιρακινή Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και μετέδωσε η ιρακινή τηλεόραση το βράδυ του Σαββάτου, όπως μεταφέρει η Daily Mail, αποτυπώνεται η συγκλονιστική στιγμή που η νεαρή γυναίκα κοιτά κατάματα τον τζιχαντιστή, την ώρα που εκείνος αποφεύγει επίμονα το βλέμμα της.

«Σήκωσε το κεφάλι σου. Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί; Επειδή είμαι Γιαζίντι; Ήμουν 14 ετών όταν με βίασες. Σήκωσε το κεφάλι σου. Έχεις αδελφή; Έχεις συναισθήματα; Έχεις τιμή; 14 χρόνων ήμουν, όσο η κόρη σου, ο γιος σου, η αδελφή σου… Μου κατέστρεψες τη ζωή μου. Μου πήρες τα πάντα, μου έκλεψες τα όνειρά μου. Αλλά τώρα ξέρεις τι θα πει βασανιστήρια. Ξέρεις πως είναι να βασανίζεσαι, τι θα πει μοναξιά. Αν είχες λίγη λογική και αισθήματα δεν θα βίαζες και μάλιστα σε αυτή την ηλικία», του είπε καταρρέοντας στο έδαφος

Καθ’ όλη τη διάρκεια του βίντεο ο βιαστής δεν σήκωσε το βλέμμα του από το πάτωμα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας