Το πολιτικοδιαπλεκόμενο μπλοκ δημοσκοπικών εταιρειών και η σύγκρουση “πολιτικών συμμοριών”

2152
από

Σκορπίστηκε σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης η ψευτο-δημοσκόπηση της Public Issue και προβλήθηκε σε περίοπτη θέση σε όλα τα συστημικά μέσα ενημέρωσης.

Και να ήθελε να κρυφτεί η Public Issue η διατεταγμένη υπηρεσία της δεν την αφήνει.

Και ο Κυρ. Μητσοτάκης να συνέτασσε στο γραφείο του τα ποσοστά της δημοσκόπησης της Public Issue, θα ντρεπόταν, μάλλον, να δώσει στην ΝΔ ένα ποσοστό που αγγίζει το 40% και ένα προβάδισμα 14,5% μονάδων!!!

Και ο πιο φανατικός δεξιός ή δεξιό-ακροδεξιός δεν θα διανοείτο να δώσει στην δεξιά (ΝΔ), στην ρατσιστική ακροδεξιά (Ελληνική Λύση) και στη νεοναζιστική δεξιά (Χρυσή Αυγή) ένα άθροισμα που φτάνει περίπου στο τερατώδες 50% και το οποίο εκλογικά μπορεί να φτάσει αισίως και το 60%!!!

Και οι πιο φανατικοί τροϊκανοί Merkel και Schäuble, να συνέτασσαν την δημοσκόπηση δεν θα διανοούνταν να βγάλουν δουλοπρεπώς μνημονιακό όλο τον ελληνικό λαό, δίνοντας στο άθροισμα των μνημονιακών κομμάτων σχεδόν το 100% των ελλήνων!!!

Και ο πιο εμπαθής αντιαριστερός, φιλομνημονιακός και “αμερικανάκι” σε αυτήν την χώρα δεν θα έθαβε στο μηδέν, ως ανύπαρκτα, όλα τα μη κοινοβουλευτικά  αριστερά ριζοσπαστικά, αντιμνημονιακά κόμματα, ορισμένα εκ των οποίων, όπως η ΛΑ.Ε, έχει καθημερινή δράση και συνεχείς πρωτοβουλίες σε μεγάλα κοινωνικά, εθνικά και οικονομικά προβλήματα και μέτωπα.

Δυστυχώς η βρωμιά και η δυσωδία, η ηθική εξαχρείωση, οι εξαγορές, το πολιτικό χρήμα, η διαπλοκή, η ξενοδουλεία και ο ραγιαδισμός κυριαρχούν στην πολιτική ζωή.

Μάλιστα η διαπλοκή , η ολιγαρχική χρηματοδότηση και το πολίτικο εμπόριο και παρεμπόριο έχουν φτάσει στο αποκορύφωμα σε σχέση με τα χρόνια προ της κρίσης.

Η ξεπουλημένη κατεστημένη πολιτική τάξη έχει ξετσίπωτα βγει με τον πιο προκλητικό τρόπο στο προσκήνιο και ο πολιτικός αγώνας μοιάζει με σύγκρουση όχι κομμάτων και προγραμμάτων αλλά “πολιτικών συμμοριών” και πελατειακών δικτύων τα οποία επιδιώκουν να αλώσουν με τους κομματικούς στρατούς τους το κράτος και την οικονομία, μαζί με τα λάφυρα και τα προνόμια τους.

Δυστυχώς, όσες πολιτικές δυνάμεις αντιστέκονται σε αυτό το σύστημα και το αντιπαλεύουν, όσες πολιτικές δυνάμεις δεν δέχονται τον χρηματισμό, την εξαγορά και την υπαλληλοποίηση τους σε ξένα κέντρα και σε εγχώριους ολιγάρχες παράσιτα και σαπρόφυτα, τότε αυτές οι πολιτικές δυνάμεις που μάχονται για αρχές και αξίες θα πρέπει να εξαφανιστούν με όλα τα μέσα από τον πολιτικό χάρτη.

Πολύ περισσότερο αν αυτές οι πολιτικές δυνάμεις έχουν δείξει στην πράξη την ανιδιοτέλεια τους και την εγκατάλειψη της καρέκλας και έχουν δώσει δείγματα γραφής ότι δεν πρόκειται να γίνουν παραρτήματα στο σύστημα των πολιτικών μαφιόζικων συμμοριών που ανταγωνίζονται για την εξουσία στην αποικία και το παραδομένο προτεκτοράτο.

Όλοι, λοιπόν, έχουν βάλει στο μάτι κυρίως την ΛΑ.Ε, θεοί και δαίμονες, δεξιοί και ψευτοαριστεροί, συστημικοί και δήθεν “αντισυστημικοί”.

Η Λαϊκή Ενότητα ενοχλεί διπλά και τριπλά, όχι μόνο γιατί δεν μπορούν να την βάλουν στο χέρι αλλά και γιατί διαθέτει ρεαλιστική και ριζοσπαστική εναλλακτική πρόταση, βούληση να την προωθήσει από θέσεις εξουσίας εδώ και τώρα, κινηματική λογική και ενωτική στρατηγική σε όλο, χωρίς εξαιρέσεις τον αριστερό ριζοσπαστικό προοδευτικό, πατριωτικό αντιμνημονιακό πολίτικο και κοινωνικό μπλοκ.

Γρήγορα, μας λένε στελέχη της ΛΑ.Ε, η τελευταία θα αναλάβει νέες πρωτοβουλίες για να πλήξει και να αποκαλύψει το τέρας και τον βρώμικο ιστό που σφίγγουν το λαιμό αυτής της χώρας και την πνίγουν καθημερινά.

Η πλειοψηφία των δημοσκοπικών εταιρειών, ευτυχώς όχι ακόμα όλες, είναι μόνο μια μικρή ακίδα σε αυτήν την μακάβρια συστημική φυλακή που έχουν βυθίσει την κοινωνία μας.

Ν.Ζ.

Υ.Γ.1 Πριν μέρες είχα καταγγείλει δημοσίως όσα μου είχε αναφέρει φίλος της Iskra πως μια δημοσκοπική εταιρεία, της οποίας η δημοσκόπηση βρισκόταν σε εξέλιξη, ρωτούσε τις προτιμήσεις των πολιτών μόνο για όσα κόμματα ήταν στην Βουλή και από τα εκτός μόνο για την “Ελληνική Λύση”!!!

Ο υπάλληλος αυτός της δημοσκοπικής εταιρείας που ρωτούσε τους πολίτες είπε ότι δούλευε για μια συγκεκριμένη δημοσκοπική εταιρεία , που προς έκπληξη όλων θα την αποκαλύψω μόνο αφού για ευνόητους λόγους πάρω την συγκατάθεση του φίλου μου, που μου εκμυστηρεύτηκε την σκανδαλώδη τακτική της δημοσκοπικής εταιρείας

Πάντως αυτά που μου αποκάλυψε ο φίλος μου επιβεβαιώνονται περίτρανα τώρα. Και αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά παραδείγματα.

Υ.Γ2 Διαφορά Ελλάδας και Κύπρου. Δημοσκόπηση της Pulse για τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha της Κύπρου εμφανίζει το 53% και πάνω των πολιτών να δηλώνουν αδιευκρίνιστη ψήφο που ξεκινάει από την αποχή, το δεν ξέρω, δεν έχω αποφασίσει, Λευκό, Άκυρο κλπ. Μόνο το 47% και λίγο παρακάτω των πολιτών δηλώνει προτίμηση σε συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα. Ένα τέτοιο πολύ πιο ρεαλιστικό σκηνικό, με ακόμα μικρότερα ποσοστά να δηλώνουν στην χώρα μας συγκεκριμένη κομματική προτίμηση, υπάρχει και στην Ελλάδα.

Καμιά, όμως, δημοσκόπηση δεν το δείχνει. Όλες αποκρύπτουν αυτήν την πραγματικότητα! Η λαθροχειρία έχει γίνει μέθοδος και σκοπός!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας