Η ΛΑ.Ε και ο Λαφαζάνης το άγχος του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν την κάλπη

2599
μάχη

Έχει λυσσάξει η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στην αδυναμία της να ανακόψει το λαϊκό κοινωνικό ρεύμα ανόδου της Λαϊκής Ενότητας, το οποίο σημειώνεται ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες και όσο πλησιάζουμε τις εκλογές.

Το βρόμικο σικέ παιχνίδι ανάμεσα σε Τσίπρα και Μητσοτάκη για την πόλωση του εκλογικού σώματος ανάμεσα στους δύο με το στημένο βρίσιμο του ενός έναντι του άλλου δεν αποδίδει στην κοινωνία και αντίθετα προκαλεί απώλειες και στους δύο ψευτομονομάχους της καρέκλας.

Εν μέσω πανικού, η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εκτελεί ένα σχέδιο απόλυτης φίμωσης της ΛΑ.Ε και του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην τελική ευθεία των εκλογών. Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σε πρόσφατη συνεδρίαση της έλαβε απόφαση να χρησιμοποιήσει όλα τα δυνατά μέσα, από τους ωμούς εκβιασμούς ως τις εξαγορές, προκειμένου να “εξαφανίσει” τη ΛΑ.Ε από τις στημένες δημοσκοπήσεις και να χαθεί εντελώς από την τηλεόραση η εικόνα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Η επιχείρηση ενταφιασμού της ΛΑ.Ε ενόψει των εκλογών θεωρείται από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος. Ακόμη και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και σε εταιρείες δημοσκοπήσεων, όπου δεν έχει καμία επιρροή ο ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρεί τουλάχιστον να ακυρώσει στις δραστηριότητές τους κάθε παρουσία της ΛΑ.Ε. Ως προς αυτό, οι πληροφορίες που έχουν περιέλθει στα χέρια μας είναι ακραία απωθητικές για τις συμπεριφορές της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πραγματικός αντίπαλος και το άγχος του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της 26ης Μαΐου δεν είναι η Νέα Δημοκρατία και πολύ περισσότερο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που είναι θείο ανέλπιστο δώρο για την σημερινή κυβερνητική παράταξη. Ο πραγματικός αντίπαλος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι για πολλούς και διαφόρους λόγους η Λαϊκή Ενότητα, η αξιοπιστία, η αξιοπρέπεια, η ριζοσπαστική ρεαλιστική και ανοδική πολιτική της και η απήχηση που βρίσκει στον κόσμο που είχε ακολουθήσει με προσδοκίες τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τσίπρας, κυβέρνηση και ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ καταφεύγουν σε απελπισμένη προσπάθεια να διατηρήσουν κάποια ίχνη αριστερής αναφοράς την ώρα που ασκούν την πιο αδίστακτη αντιαριστερή πολιτική και πολιτική ανελέητης δυσφήμισης κάθε έννοιας και κάθε απόχρωσης αριστεράς.

Η μάχη που δίνει αυτή την ώρα η Λαϊκή Ενότητα δεν είναι απλώς μια μάχη για την ύπαρξη στο πολιτικό προσκήνιο μιας Αριστεράς ικανής να διασώσει την αξιοπρέπεια των καλύτερων παραδόσεων της και να επιβεβαιώσει την δυνατότητα της να έχει μέλλον αλλά είναι κάτι πολύ περισσότερο.

Η Λαϊκή Ενότητα με τον αγώνα της αυτήν την ώρα επιχειρεί να κλονίσει την προσπάθεια των κατεστημένων κύκλων να επιβάλουν ως κανονικότητα την αποικιοποίηση της χώρας, το τέλειο ξεπούλημα της, την πιο μεσαιωνική κοινωνική εκμετάλλευση και να αποτρέψει επικείμενες εθνικές περιπέτειες που μπορεί να οδηγήσουν στον εθνικό ακρωτηριασμό και ίσως τον ουσιαστικό αφανισμό του τόπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας