Η αποκάλυψη – 8ο μέρος

2999
αποκάλυψη
Φάκελος Εμβολιασμοί
Ο Δρ. Μένγκελε σε δράση:
1. «Μαζική στείρωση»: Οι γιατροί της Κένυας βρίσκουν παράγοντα κατά της γονιμότητας στο εμβόλιο Tetanus του ΟΗΕ;
                                                                                                                                    Νews Impact News, 23.5.2019, από τον Brian Shilhavy
Τον Οκτώβριο του 2014, το συνέδριο των καθολικών επισκόπων στην Κένυα δημοσίευσε μια δήλωση  σχετικά με το πρόγραμμα εμβολίων τετάνου που υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

Το ζήτημα αντιμετωπίστηκε στη συνέχεια από την Ένωση Καθολικών Ιατρών της Κένυας. (βλέπε άρθρο παρακάτω).

Ακολουθούν τα κείμενα:

  • ένα πρόσφατο άρθρο αναθεώρησης σχετικά με τα ευρήματα της Ένωσης Καθολικών Ιατρών της Κένυας το 2014 σχετικά με το εμβόλιο τετάνου. {Δεν παρέχεται ενημέρωση σε αυτό το άρθρο σχετικά με την Κένυα).
  • η αρχική δήλωση του 2014 από τη Διάσκεψη των Καθολικών Επισκόπων.
  • η απάντηση του 2014 από την UNICEF και τον ΠΟΥ σχετικά με το εμβόλιο τετάνου.

Σύμφωνα με το  LifeSiteNews , [Νοέμβριος 2014] μια καθολική έκδοση, η Ένωση Καθολικών Ιατρών της Κένυας χρεώνει στην UNICEF και στον ΠΟΥ τη στείρωση εκατομμυρίων κοριτσιών και γυναικών υπό την κάλυψη ενός προγράμματος εμβολιασμού κατά του τετάνου που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση της Κένυας.

Η κυβέρνηση της Κένυας αρνείται ότι υπάρχει κάτι λάθος με το εμβόλιο, και υποστηρίζει ότι είναι απολύτως ασφαλές.

Η Ένωση Καθολικών Ιατρών της Κένυας, ωστόσο, διαπίστωσε τα αντίθετα στοιχεία, και είχε έξι διαφορετικά δείγματα εμβολίου τετάνου από διάφορες τοποθεσίες γύρω από την Κένυα που στάλθηκαν σε ανεξάρτητο εργαστήριο στη Νότια Αφρική για δοκιμή.

Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόβους τους: και τα έξι δείγματα ήταν θετικά για το αντιγόνο HCG. Το αντιγόνο HCG χρησιμοποιείται σε εμβόλια κατά της γονιμότητας , αλλά βρέθηκε παρόν σε εμβόλια τετάνου που απευθύνονται σε νεαρά κορίτσια και γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία.

Ο Δρ. Ngare, εκπρόσωπος της Ένωσης Καθολικών Ιατρών της Κένυας, δήλωσε σε ένα δελτίο που κυκλοφόρησε στις 4 Νοεμβρίου:

«Αυτό απέδειξε τους χειρότερους φόβους μας. ότι αυτή η εκστρατεία της ΠΟΥ δεν αφορά την εξάλειψη του νεογνού τετάνου, αλλά μια καλά συντονισμένη ισχυρή πληθυσμιακή άσκηση μαζικής στείρωσης χρησιμοποιώντας ένα αποδεδειγμένο εμβόλιο που ρυθμίζει τη γονιμότητα.

Αυτά τα στοιχεία παρουσιάστηκαν στο Υπουργείο Υγείας πριν από τον τρίτο γύρο της ανοσοποίησης, αλλά αγνοήθηκαν. ”

Ο Δρ Ngare έθεσε πολλά σημεία σχετικά με το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού τετάνου στην Κένυα που έκανε τους καθολικούς γιατρούς να γίνουν ύποπτοι:

Ο Δρ Ngare είπε στο LifeSiteNews ότι πολλές ενδείξεις προειδοποίησαν τους γιατρούς στο μακρινό ιατρικό σύστημα της Εκκλησίας για 54 νοσοκομεία, 83 κέντρα υγείας και 17 ιατρικές και νοσηλευτικές σχολές για την πιθανότητα ότι η εκστρατεία κατά του τετάνου ήταν κρυφά μια εκστρατεία κατά της γονιμότητας.

Γιατί, ρωτούν, περιλαμβάνει μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία εμβολιασμού πέντε «τρυπήματα», για περισσότερα από δύο χρόνια, και γιατί εφαρμόζεται μόνο σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας και γιατί διεξάγεται χωρίς το συνηθισμένο πανηγύρι της κυβερνητικής δημοσιότητας;

«Συνήθως δίνουμε μια σειρά τριών βολών για δύο έως τρία χρόνια, την δίνουμε σε οποιονδήποτε μπαίνει στην κλινική με ανοιχτή πληγή, άνδρες, γυναίκες ή παιδιά». είπε ο Δρ. Ngare.

Αλλά είναι το “πέντε τρυπήματα” που αποτελεί ένα καθεστώς εμβολιασμού που είναι πιο ανησυχητικό:

«Η μόνη φορά που το εμβόλιο τετάνου χορηγήθηκε σε πέντε δόσεις είναι όταν χρησιμοποιείται ως φορέας σε εμβόλια που ρυθμίζουν τη γονιμότητα που συνδέονται με την ορμόνη της εγκυμοσύνης, την ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη (HCG) που αναπτύχθηκε από την ΠΟΥ το 1992.» ( Πηγή .)

UNICEF: Μια ιστορία αξιοποίησης των καταστροφών για μαζικούς εμβολιασμούς

Πρέπει να σημειωθεί ότι η UNICEF και η ΠΟΥ διανέμουν αυτά τα εμβόλια δωρεάν, και ότι υπάρχουν οικονομικά κίνητρα που αφορούν αποκλειστικά την κυβέρνηση της Κένυας, για να συμμετάσχει σε αυτά τα προγράμματα.

Όταν τα χρήματα από τον ΟΗΕ δεν επαρκούν για την αγορά ετήσιων χορηγήσεων εμβολίων, ένας οργανισμός που ξεκίνησε και χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, το περίφημο GAVI, (στο οποίο όπως θα δούμε σε επόμενο άρθρο, συμμετέχει και η “βασίλισσα των εμβολίων” και το ίδρυμα Clinton, Χίλαρυ Κλίντον ) παρέχει επιπλέον χρηματοδότηση για πολλά από αυτά τα προγράμματα εμβολιασμού σε φτωχές χώρες. (Βλέπε:  Bill & Melinda Gates Foundation Vaccine Empire on Trial in India .)

Επίσης, δεν υπήρξε ξέσπασμα τετάνου στην Κένυα, μόνο η αντιληπτή «απειλή» του τετάνου λόγω των τοπικών πλημμυρών.

Αυτές οι τοπικές καταστροφές είναι ένας κοινός λόγος που η UNICEF πηγαίνει σε φτωχότερες χώρες με δωρεάν εμβόλια για να ξεκινήσει προγράμματα μαζικού εμβολιασμού.

Η Health Impact News ανέφερε πέρυσι ότι η UNICEF ξεκίνησε ένα παρόμοιο πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού με 500.000 δόσεις ζωντανού εμβολίου από το στόμα κατά της πολιομυελίτιδας στις Φιλιππίνες μετά από ένα καταστροφικό Tacloban και τις γύρω περιοχές. Αυτό συνέβη παρά το γεγονός ότι δεν έχουν αναφερθεί κρούσματα πολιομυελίτιδας στις Φιλιππίνες από το 1993 και άτομα που είχαν το ζωντανό εμβόλιο κατά της πολιομυελίτιδας μπορούσαν να «ρίξουν» τον ιό σε συστήματα αποχέτευσης, προκαλώντας έτσι την πραγματική ασθένεια που υποτίθεται ότι αποτρέπει. .

(Δείτε:  Δεν υπάρχει πολιομυελίτιδα στις Φιλιππίνες από το 1993, αλλά το πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού πολιομυελίτιδας στοχεύει σε 500.000 θύματα τυφώνα κάτω των 5 ετών .)

Πολύ παρόμοιος μαζικός εμβολιασμός με το ζωντανό πόσιμο εμβόλιο από το στόμα κατά της πολιομυελίτιδας, σημειώθηκε στους Σύριους πρόσφυγες το 2013, όταν αγοράστηκαν 1,7 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας από την UNICEF, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν παρατηρηθεί κρούσματα πολιομυελίτιδας από το 1999. Μετά τον μαζικό εμβολιασμό ξεκίνησε το πρόγραμμα, τα κρούσματα της πολιομυελίτιδας άρχισαν να επανεμφανίζονται στη Συρία. (Δείτε:  Τα εμβόλια της UNICEF Live Polio προκαλούν πολιομυελίτιδα στους Σύριους; 1,7 δισεκατομμύρια εμβόλια πολιομυελίτιδας αγοράστηκαν από τη UNICEF .)

Φαίνεται αρκετά προφανές ότι η UNICEF και ο ΠΟΥ χρησιμοποιούν αυτές τις τοπικές καταστροφές για να εμβολιάσουν μαζικά άτομα, κυρίως παιδιά και νεαρές γυναίκες. Απαιτούνται επίσης μαζικές προσπάθειες εκπαίδευσης και προπαγάνδας για να πείσουν τους τοπικούς πληθυσμούς ότι χρειάζονται αυτά τα εμβόλια.

Εδώ είναι ένα βίντεο που παράγεται από τη UNICEF για το εμβόλιο τετάνου στην Κένυα. Παρατηρήστε πώς χρησιμοποιούν τους δασκάλους των σχολείων και τους τοπικούς γιατρούς για να κάνουν την εκπαίδευση, παρόλο που τα εμβόλια παράγονται από δυτικές χώρες.

Δήλωση τύπου

7 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση Τύπου από την Καθολική Επιτροπή Υγείας της Κένυας –

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ Καθολικών Επισκόπων για την Εθνική ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΕΤΑΝΟΥ που έχει  προγραμματιστεί για τις 13  – 19 Οκτωβρίου 2014

Η παροχή υπηρεσιών υγείας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Καθολικής Εκκλησίας. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να υποτιμηθεί ο ρόλος που διαδραματίζει το Αποστολικό (τμήμα) Υγείας της Εκκλησίας στην Κένυα.

Η Εκκλησία διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο εγκαταστάσεων υγείας που περιλαμβάνουν 58 νοσοκομεία, 83 κέντρα υγείας, 311 ιατρεία και 17 ιδρύματα ιατρικής κατάρτισης. Οι εγκαταστάσεις υγείας μας προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προληπτικών και θεραπευτικών υπηρεσιών υγείας, συμπεριλαμβανομένου του εμβολιασμού. Η Καθολική Εκκλησία συντονίζει αυτές τις υπηρεσίες μέσω της Καθολικής Επιτροπής Υγείας της Κένυας – Κένυα, Διάσκεψη Καθολικών Επισκόπων (KCCB).

Η Καθολική Επιτροπή Υγείας της Κένυας, που συνήλθαν σήμερα στο Κέντρο Kabula της Bungoma στην Ποιμαντική του Αγίου Πατρικίου , με τους διαχειριστές της υγείας 24 επιτροπών στις Καθολικές Επισκοπές ανησυχούμε ιδιαίτερα για τα ακόλουθα θέματα που αφορούν την εκστρατεία εμβολιασμού για τέτανο,  προγραμματισμένη για τις 13  – 19  Οκτώβρη 2014:

  • Δεν υπήρχε επαρκής δέσμευση ενδιαφερομένων για διαβούλευση κατά την προετοιμασία της εκστρατείας. Η Καθολική Εκκλησία δεν έχει κληθεί ως μέλος ή συμμετέχων στη Συντονιστική Επιτροπή του Τομέα Υγείας και στην αντίστοιχη Τεχνική  Ομάδα Εργασίας. Αυτό συμβαίνει παρά τις προηγούμενες υποσχέσεις του Υπουργείου Υγείας να δεσμευτεί ως βασικός φορέας.
  • Υπήρξε περιορισμένη ευαισθητοποίηση του κοινού σε αντίθεση με άλλες σχετικές εκστρατείες, όπως ο εμβολιασμός κατά της πολιομυελίτιδας.
  • Υπήρξαν περιορισμένες δημόσιες πληροφορίες σχετικά με τη λογική της πρωτοβουλίας αυτής όπου θέσαμε ζήτημα τον Μάρτιο του 2014.

Εξακολουθούμε να θέλουμε το Υπουργείο Υγείας να δώσει στις γυναίκες της Κένυας επαρκείς απαντήσεις στα ακόλουθα βασικά σχετικά ερωτήματα:

  • Υπάρχει κρίση τετάνου στην Κένυα; Εάν ναι, γιατί δεν έχει δηλωθεί;
  • Γιατί η εκστρατεία στοχεύει γυναίκες 14-49 ετών;
  • Γιατί η εκστρατεία άφησε άλλα νεαρά κορίτσια, αγόρια και άντρες εκτός, αν είναι όλοι επιρρεπείς στον τέτανο;
  • Μέσα σε τόσες πολλές απειλητικές για τη ζωή ασθένειες στην Κένυα, γιατί δίνεται προτεραιότητα στον τέτανο;

Δεν είμαστε πεπεισμένοι ότι η κυβέρνηση έχει αναλάβει επαρκή ευθύνη για να διασφαλίσει ότι το εμβόλιο Tetanus Toxoid (TT) που συνδέεται με την υπομονάδα Beta ανθρώπινης χοριακής γοναδοτροπίνης (b-HCG) δεν “χρησιμοποιείται” (???)  από τους χορηγούς και αναπτυξιακούς εταίρους. Αυτό είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από τους ίδιους εταίρους στις Φιλιππίνες, τη Νικαράγουα και το Μεξικό για τον εμβολιασμό των γυναικών κατά της μελλοντικής εγκυμοσύνης. Η υπο-μονάδα Beta HCG είναι μια ορμόνη απαραίτητη για την εγκυμοσύνη.

Όταν εγχέεται ως εμβόλιο σε μη έγκυο γυναίκα, αυτή η υπομονάδα Beta HCG σε συνδυασμό με τοτοειδές τετάνου αναπτύσσει αντισώματα κατά του τετάνου και του HCG, έτσι ώστε εάν το ωάριο μιας γυναίκας γονιμοποιηθεί, το δικό του φυσικό HCG θα καταστραφεί καθιστώντας την μόνιμα στείρα. Σε αυτήν την περίπτωση ο εμβολιασμός τετάνου έχει χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος αντισύλληψης.

Διατηρούμε την επιφύλαξη ότι η εκστρατεία εμβολιασμού τετάνου φέρει τα χαρακτηριστικά των προγραμμάτων που πραγματοποιήθηκαν στις Φιλιππίνες, το Μεξικό και τη Νικαράγουα. Θα θέλαμε να συμμετάσχουμε στο να διασφαλίσουμε ότι τα εμβόλια που θα χορηγηθούν είναι απαλλαγμένα από αυτήν την ορμόνη.

Η Καθολική Εκκλησία αναγνωρίζει ότι η φροντίδα της μητέρας και των νεογνών είναι επιτακτική για την πρόληψη του θανάτου. Επομένως, η Εκκλησία υποστηρίζει ότι παρέχονται επαρκείς και σαφείς πληροφορίες στο ευρύ κοινό για την αποφυγή παραπληροφόρησης και προπαγάνδας σχετικά με το εμβόλιο. Η αγιότητα της Ζωής και η αξιοπρέπεια του ανθρώπου πρέπει πάντα να είναι προτεραιότητες στην υγειονομική περίθαλψη και στην Καθολική Εκκλησία. Ελλείψει κατάλληλων και επαρκών πληροφοριών, δεν θα αποφεύγει να θέσει ηθικά ζητήματα σε θέματα που επηρεάζουν την ανθρώπινη ζωή.

Rt. Αναθ. Paul Kariuki Njiru Πρόεδρος, Επιτροπή Καθολικής Υγείας της Κένυας – KCCB

Rt. Αναθ. Τζόζεφ Μπάτια Αντιπρόεδρος, Καθολική Επιτροπή Υγείας της Κένυας – KCCB

Δήλωση της ΠΟΥ και της UNICEF σχετικά με το εμβόλιο τετάνου στην Κένυα

Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) και το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (UNICEF) εκφράζουν τη βαθιά ανησυχία τους για την παραπληροφόρηση που κυκλοφορεί στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με την ποιότητα του εμβολίου Tetanus Toxoid (TT) στην Κένυα.

Οι ισχυρισμοί είναι ότι το εμβόλιο τετάνου που χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση της Κένυας και τις υπηρεσίες του ΟΗΕ είναι μολυσμένο με ορμόνη (hCG) που μπορεί να προκαλέσει αποβολές και να καταστήσει μερικές γυναίκες στείρες. Αυτοί οι σοβαροί ισχυρισμοί δεν υποστηρίζονται από αποδεικτικά στοιχεία και κινδυνεύουν να επηρεάσουν αρνητικά τα εθνικά προγράμματα ανοσοποίησης για παιδιά και γυναίκες.

Η ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη (hCG) είναι μια ορμόνη που παράγεται από τον πλακούντα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η hCG παράγεται επίσης στην υπόφυση αρσενικών και θηλυκών όλων των ηλικιών. Ωστόσο, πολύ υψηλά επίπεδα ενέχουν κινδύνους για την εγκυμοσύνη.

Έχουμε σημειώσει τα αποτελέσματα των δοκιμών που ισχυρίζονται ότι δείχνουν επίπεδα hCG σε δείγματα που υποβλήθηκαν σε ορισμένα κλινικά εργαστήρια. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο έλεγχος για το περιεχόμενο ενός φαρμάκου, π.χ. το εμβόλιο TT πρέπει να γίνει σε κατάλληλο εργαστήριο και από ένα δείγμα του πραγματικού φαρμάκου / εμβολίου που λαμβάνεται από μια κλειστή συσκευασία και όχι από ένα δείγμα αίματος. Επιπλέον, το Συμβούλιο Φαρμακείων και Δηλητηρίων – η νομικά εξουσιοδοτημένη Εθνική Ρυθμιστική Αρχή έχει την ικανότητα και την εντολή να καθορίζει την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων και να ενημερώνει σχετικά την Κυβέρνηση.

Η ΠΟΥ και η UNICEF επιβεβαιώνουν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και προέρχονται από έναν καταρτισμένο κατασκευαστή. Αυτή η ασφάλεια διασφαλίζεται μέσω ενός τριπλού παγκόσμιου συστήματος δοκιμών και το εμβόλιο έχει φτάσει σε περισσότερες από 130 εκατομμύρια γυναίκες με τουλάχιστον δύο δόσεις εμβολίων TT σε 52 χώρες.

Δεδομένου ότι τα περισσότερα κρούσματα τετάνου στην Κένυα ανήκουν σε νεογέννητα, η ομάδα-στόχος των εκστρατειών εμβολιασμού TT της Κένυας είναι τα κορίτσια και οι γυναίκες (15-49 ετών), με ιδιαίτερη έμφαση σε εκείνες στις πιο περιθωριοποιημένες περιοχές. Σημειώνουμε με ανησυχία ότι η Κένυα είναι μία από τις 25 χώρες όπου ο τέτανος εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα δημόσιας υγείας, σκοτώνοντας εκατοντάδες νεογέννητα κάθε χρόνο. Η ΠΟΥ και η UNICEF επαναλαμβάνουν την ετοιμότητά μας να στηρίξουμε την κυβέρνηση της Κένυας στις προσπάθειές της να παρέχει ασφαλή και ποιοτικά εγγυημένα εμβόλια για τα προγράμματα ανοσοποίησης.

Δρ. Custodia Mandlhate
Εκπρόσωπος της ΠΟΥ Κένυα

Δρ Pirkko Heinonen
Αναπληρωτής Εκπρόσωπος της
UNICEF Κένυα

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Edita Nsubuga
Επικεφαλής Επικοινωνίας, UNICEF Κένυα
Τηλ: +254 (20) 762 2977
Email: ensubuga@unicef.org

* Οι απόψεις που εκτίθενται στο άρθρο εκφράζουν την αρθρογράφο και όχι κατ’ ανάγκη τη σύνταξη της Ίσκρα 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας