Ελλάδα 2020! 9χρονη στη Ρόδο λιποθύμησε από την πείνα σε φούρνο

1064
λιποθύμησε

Συγκλονισμένο είναι το νησί της Ρόδου με την λιποθυμία ενός 9χρονου κοριτσιού από την πείνα

Όπως αναφέρει η “Δημοκρατική” εφημερίδα της Ρόδου, το απόγευμα της Δευτέρας, η μητέρα με την κόρη της, μπήκαν μέσα στο φούρνο για να αγοράσει ένα σκέτο ψωμάκι για να φάει η μικρή και να ξεγελάσει την πείνα της, καθώς μόνο γι’ αυτό έφταναν τα χρήματά της. Το παιδί όμως, νηστικό επί ώρες, λιποθύμησε μέσα στον φούρνο και έτσι αποκαλύφθηκε το δράμα της μητέρας.

Η άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος μητέρα του, αναζητεί εργασία για να μπορέσει να μεγαλώσει τα δίδυμα κορίτσια της, όμως τα ξενοδοχεία παραμένουν κλειστά και κανείς δεν γνωρίζει αν, πόσα και υπό ποιες προϋποθέσεις θα λειτουργήσουν και πόσους τελικά εργαζόμενους θα απορροφήσουν. Η γυναίκα έχει δύο κοριτσάκια εννέα ετών και προσπαθεί να τα μεγαλώσει μόνη της καθώς πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια. Το επίδομα των 800 ευρώ εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα και η ίδια παραμένει άνεργη με τις υποχρεώσεις να συσσωρεύονται.

Το άδειο ως χθες ψυγείο της γέμισε με τρόφιμα, έπειτα από την παρέμβαση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Αγία Σοφία», που δια της προέδρου κ. Σοφίας Μανιά, ενδιαφέρθηκε αμέσως για την περίπτωσή της.

Η άνεργη μητέρα μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, δήλωσε πως έχει να εργαστεί από πέρυσι τον Αύγουστο και η κόρη της ήταν νηστική με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει. “Δεν έχουμε να φάμε. Το παιδί πείναγε κι εγώ δεν είχα…” ανέφερε μη μπορώντας να ολοκληρώσει τη φράση της καθώς ξέσπασε σε κλάματα.

Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι μια μητέρα με δυο παιδιά και δεν έχω να τα ταίσω” υποστήριξε η μητέρα του κοριτσιού ενώ αποκάλυψε πως σήμερα τους έκοψαν και το ρεύμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας