Δίκη Siemens: Ποινές χωρίς “αντίκρυσμα” μετά από 21 χρόνια…

1384

Χρειάστηκαν 21 χρόνια (!) για να εκδικαστεί το μέγα σκάνδαλο της αμαρτωλής σύμβασης Siemens-ΟΤΕ του 1997, η οποία δεν ήταν και  η μόνη από τις αλλεπάλληλες συμβάσεις που ζημίωσαν βάναυσα τον ελληνικό λαό.

Οι δυο βασικοί κατηγορούμενοι του σκανδάλου Μιχ. Χριστοφοράκος και Χρ. Καραβέλας μπορεί να καταδικάστηκαν σε 15 χρόνια χωρίς αναστολή αλλά τα “πουλάκια” είχαν πετάξει. Ο πρώτος προστατεύεται (!) στη Γερμανία και ο δεύτερος αναζητείται! Περιττό να τονίσουμε ότι ενώ στο σκάνδαλο εμπλέκεται ο δημόσιος τότε ΟΤΕ και ενώ λέγεται ότι οι μίζες της Siemens διαχύθηκαν όχι μόνο στα στελέχη του Οργανισμού αλλά και σε πολιτικούς και τα κόμματα, οι ευθύνες των τελευταίων επιμελώς “κουκουλώθηκαν“!

Με τούτα και με τ’ άλλα μόνο τρεις εκ των δεκάδων κατηγορούμενων πάνε μετά την πρωτόδικη απόφαση στη φυλακή και όλοι τους αναμένουν με αγωνία την εξέλιξη της υπόθεσης στο Εφετείο και όχι τυχαία.

Ως γνωστόν το Εφετείο έχει κατά κανόνα επιφυλάξει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις για κατηγορούμενους σε πολιτικοοικονομικά σκάνδαλα.

Τελικά, ο μόνος εκ  των πολιτικών που κάθεται και θα κάθεται μάλλον συνεχώς στο εδώλιο με απανωτές δίκες, είναι ο Παν. Λαφαζάνης για το έγκλημά του να παρεμποδίζει πλειστηριασμούς για να σώσει σπίτια φτωχών νοικοκυριών!

Ζήτω η αθάνατη “θεότυφλη” ελληνική δικαιοσύνη αλλά και δια της ψήφου τα “συγχωροχάρτια” στο διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο.

 

Κ.Τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας