Κίνημα κατά Πλειστηριασμών στο Συμβολαιογραφείο Ακαδημίας 59 ενάντια σε Πλειστηριασμό Α’Κατοικίας

665
συμβολαιογραφείο

Νωρίτερα σήμερα (19/12) το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών και η ΛΑ.Ε  βρέθηκαν έξω απ’το συμβολαιογραφείο Ακαδημίας 59 για να αποτρέψουν πλειστηριασμό μικρής πρώτης κατοικίας 70 τ.μ στο Περιστέρι και καταστήματος 80 τ.μ στο Μαρκόπουλο

Δίνοντας αγωνιστικό παρόν έξω από το συμβολαιογραφείο στην Ακαδημίας 59 κατάφεραν να αποτρέψουν μεταξύ άλλων τον πλειστηριασμό πρώτης μικρής κατοικίας στο Περιστέρι (70 τ.μ.) αλλά και ενός καταστήματος (80 τ.μ) στο Μαρκόπουλο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΛΑΕ και το Κίνημα κατά των πλειστηριασμών, αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί 1334 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και 33 πρώτες κατοικίες, ενώ κατά κυριότητα αφορά ακίνητα αντικειμενικής αξίας πολύ κάτω των 300.000 ευρώ, παρά τα συνεχιζόμενα ψέματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι δεν εκπλειστηριάζονται πρώτες κατοικίες, ούτε ακίνητα με αντικειμενική αξία κάτω από αυτό το όριο.

Η ΛΑΕ και το Κίνημα κατά των πλειστηριασμών και με τις σημερινές κινητοποιήσεις τους διαμηνύουν στο μνημονιακό πολιτικό, οικονομικό και τραπεζικό κατεστημένο ότι κλιμακώνουν τους αγώνες τους ενάντια στην αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, καθώς επίσης και εναντίων των αποκοπών ηλεκτρικού ρεύματος και νερού και ότι δεν τους τρομοκρατούν οι αστυνομικές και δικαστικές διώξεις κατά του Π. Λαφαζάνη και άλλων αγωνιστών της ΛΑΕ και του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας