Από κατήγοροι, κατηγορούμενοι: Στη Βουλή η δικογραφία για Τσίπρα και Παπαγγελόπουλο

401
δικογραφία

Σε δικομματικό θρίλερ επικοινωνιακών εντυπώσεων με αλληλοκατηγορίες για αλληλοξεκάρφωμα έχει εξελιχθεί το υπαρκτό και μεγάλο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο Novartis.

Σκάνδαλο υπάρχει αλλά ως συνήθως ένοχοι δεν θα υπάρξουν και θα αλληλοσυμψηφιστούν.

Στη Βουλή διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η δικογραφία για την πολύκροτη υπόθεση της Novartis,  σηματοδοτώντας την έναρξη  έρευνας στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών διαδικασιών για συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα τα οποία εμφανίζονται από τους πολιτικούς τους αντιπάλους ότι παρενέβησαν στην εν εξελίξει εισαγγελική έρευνα.

Ο αντεισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου Ευάγγελος Ζαχαρής που διερευνά την υπόθεση, διαβίβασε το φάκελο στη Βουλή  καθώς  έχει στα χέρια του καταθέσεις  που αναφέρονται ονομαστικά στον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον τέως  αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, στους οποίους σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις αποδίδονται παρεμβάσεις στην υπόθεση της Novartis.

Ο αντεισαγγελέας Ζαχαρής μαζί με τον συνάδελφο του Λάμπρο Σοφουλάκη συνεχίζουν την προκαταρκτική έρευνα για τα μη πολιτικά πρόσωπα, με καταθέσεις μαρτύρων.

Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να είναι ο κεντρικός τραπεζίτης Γιάννης Στουρνάρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας