Αποχώρηση Ρωμανιά από την «Όρθια Ελλάδα». On air «εξηγήσεις» Μητρόπουλου

4105
όρθια

Την αποχώρησή του από την Όρθια Ελλάδα, το κόμμα που ίδρυσε προ ολίγων ημερών μαζί με τον Αλέξη Μητρόπουλο και τον Διονύση Χιόνη, ανήγγειλε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιώργος Ρωμανιάς. Επέρριψε δε την ευθύνη για αυτή την εξέλιξη στον Αλέξη Μητρόπουλο, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Επί του παρόντος προγραμματίζω την αποχώρησή μου, από την Όρθια Ελλάδα, έχει κλονιστεί η σχέση εμπιστοσύνης μου με τον Μητρόπουλο από τις 9 του μηνός απ’αυτά που έκανε στην πολιτική μας εκδήλωση στο Τιτάνια. Ο Μητρόπουλος ανακοίνωσε ευρωψηφοδέλτια μοναχός του χωρίς να έχει ρωτήσει κανέναν, την ώρα που μιλούσα εγώ με διέκοψαν και μου είπαν ότι έχουν περάσει 10 λεπτά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γιώργος Ρωμανιάς υποστήριξε πως «θα είναι υποψήφιος, αλλά όχι με την όρθια Ελλάδα», χωρίς να κατονομάζει το κόμμα με το οποίο θα κατέλθει στις εκλογές.

Σε «επεισόδιο» της διένεξης Ρωμανιά – Μητρόπουλου εξελίχθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά η αποχώρηση Ρωμανιά και τα όσα είπε στην ίδια εκπομπή αμέσως μετά ο Αλ. Μητρόπουλος.

Μητρόπουλος: Ό,τι κι αν λέει, έχει δίκιο ο Ρωμανιάς!!!

«Ο Ρωμανιάς ό,τι και αν σας πει έχει δίκιο, μετά τις πρώτες δημοσκοπήσεις που πήραμε αποφασίσαμε να είμαι και εγώ υποψήφιος και αν εκλεγώ να πήγαινε ο Γιώργος στις Βρυξέλλες. Τον αγαπάμε όλοι και τον σεβόμαστε, ό,τι και να σας πει έχει δίκιο. Όποιος και να εκλεγεί, στις Βρυξέλλες θα πάει ο Γιώργος. Όταν πήραμε τις πρώτες δημοσκοπήσεις μας εισηγήθηκαν να είμαι και εγώ υποψήφιος. Έχει δίκιο ό,τι και να λέει», ήταν η απάντηση του Αλέξη Μητρόπουλου που παρενέβη ζωντανά στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, κάνοντας νέο άνοιγμα προς τον Γιώργο Ρωμανιά, το οποίο, όμως, δεν έτυχε καμίας ανταπόκρισης από τον τελευταίο, ο οποίος εμμένει στην αποχώρησή του από την – κατά τ’ άλλα – «Όρθια Ελλάδα».

Προοδευτικοί κύκλοι για την συνεργασία

Προοδευτικοί κύκλοι τόνιζαν στην Iskra ότι στις σημερινές ιδιαίτερα σκληρές περιστάσεις, αυτό που χρειάζεται είναι το πιο πλατύ πολιτικό και εκλογικό μέτωπο όλων των προοδευτικών αντιμνημονιακών δυνάμεων, πράγμα που μόνο η ΛΑ.Ε προτείνει και μπορεί να το εξασφαλίσει και να το εγγυηθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας