Ανυπότακτη Θεσσαλία: Κάτω απ’την βάση στην απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ η Θεσσαλία!

1244
αγετ

Στην προ τελευταία θέση στην απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ μεταξύ των ελληνικών περιφερειών κατατάσσεται η Θεσσαλία.

Τα τελευταία πέντε χρόνια που τρέχει το πρόγραμμα ο περιφερειάρχης κ Αγοραστός και η Περιφέρεια, «κατάφερε» να απορροφήσει μόνο το 18,40% των διατιθεμένων κονδυλίων. Όπως φαίνεται από τη σκληρή αλήθεια των αριθμών μένει μετεξεταστέος στην απορρόφηση των πόρων και την παραγωγή έργων.

Όχι τυχαία η Θεσσαλία επί των ημερών του κατατάχθηκε μεταξύ των φτωχότερων περιφερειών της ΕΕ.

Οι Ανυπότακτοι Θεσσαλοί ξέρουμε ότι η σχέση μας με τους εταίρους οφείλει να είναι σχέση σκληρής διεκδικητικής αντιπαράθεσης για να επιβάλουμε το δικό μας σχέδιο για την Θεσσαλία.

 

Θέλουμε η περιφέρεια Θεσσαλίας, στο πλαίσιο ανατροπής και διεξόδου από τη λιτότητα, να παίξει καθοριστικό ρόλο στον παραγωγικό μετασχηματισμό της τοπικής οικονομίας, στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στην ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην υποστήριξή του αγροτικού κόσμου και της κτηνοτροφίας στην αναβάθμιση της πρωτογενούς παραγωγής, στην ενδυνάμωση των υποδομών και των κοινωνικών υπηρεσιών (υγεία, παιδεία, κοινωνική φροντίδα), στην μέριμνα έτσι ώστε κάθε λαϊκό νοικοκυριό να πάψει να είναι αντιμέτωπο με την φτώχεια.

 

Ξέρουμε ότι θα πάρουμε από τους Ευρωπαίους μόνο ότι διεκδικήσουμε σκληρά, αλλά και ότι, όσα περισσότερα πάρουμε τόσο το καλύτερο για το Λαό της Θεσσαλίας.

 

 

Ανυπότακτη ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Για τον λαό και τον τόπο μας_

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας