Αίσχος! Ερντογάν με ανοχή Δύσης ξεκίνησε αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων για Λιβύη

767
ερντογάν

Την έναρξη μιας βρώμικης, παράνομης και κατοχικής αποστολής τουρκικών δυνάμεων στη Λιβύη ανακοίνωσε πριν από λίγο, με την πλήρη κάλυψη στην πράξη, αν όχι και την ενθάρρυνση, των ΗΠΑ, Ε.Ε και Ισραήλ, ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν.

Δυστυχώς η Ελλάδα δεν διαθέτει παρά μια παραδομένη πολιτική ηγετική τάξη μετριοτήτων, η οποία το μόνο που ξέρει είναι να φατριάζει και να τσακώνεται για τις καρέκλες και τα λάφυρα της εξουσίας.

«Τοποθετήσαμε αντιστράτηγο στη θέση του επικεφαλής των τουρκικών δυνάμεων Λιβύης. Οι τουρκικές δυνάμεις ξεκίνησαν σταδιακά την ανάπτυξή τους στη χώρα, προκειμένου να διαφυλάξουν την ασφάλεια της νόμιμης κυβέρνησης. Παράλληλα κατασκευάζεται κέντρο διοίκησης και ελέγχου επιχειρήσεων», συμπλήρωσε ο Ερντογάν.

Παράλληλα ο Ερντογάν με μεγάλη αλαζονεία τόνισε:

«Θα μιλήσω με τον Πούτιν για την Λιβύη συμπεριλαμβανομένων και των μισθοφόρων της Wagner οι οποίοι βρίσκονται εκεί.

Σε ότι αφορά την Σαουδική Αραβία και τις αντιρρήσεις της για την συμφωνία με τη Λιβύη δεν μας ενοχλεί καθόλου. Στην πραγματικότητα δεν μας ενδιαφέρει καν η άποψή τους».

«Τα σχέδια των Ελλήνων και των Ελληνοκυπρίων να μας φυλακίσουν στην Ανατολική Μεσόγειο έχουν αποτύχει» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστηρίζοντας ότι «Κάποιοι δεν αντέχουν τη συμφωνία για καθορισμό θαλασσίων ζωνών μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης».

Ο Ερντογάν ανέφερε επίσης ότι «Η Τουρκία είναι ενάντια σε οποιαδήποτε ξένη επέμβαση στο Ιράκ και καταδικάζει τις πρόσφατες επιθέσεις των ΗΠΑ στη Βαγδάτη. Η Τουρκία καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για τη μείωση της έντασης ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ιράν». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας