Αίγυπτος: Η Βουλή έδωσε πράσινο φως στον στρατό να υπερασπίσει Σύρτη-AlJufra!!

1280
βουλή

Σήμερα στη σύνοδο ολομέλειας της Αιγυπτιακής Βουλής των Αντιπροσώπων το κοινοβουλευτικό σώμα με απόφαση του εξουσιοδοτεί τον Πρόεδρο και τον επικεφαλής του αιγυπτιακού στρατού, Αμπντέλ Φατάχ Ελ Σίσι να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και στη λήψη των απαραίτητων μέτρων  για να προασπίσει την εθνική ασφάλεια της χώρας!

Με αυτόν τον τρόπο, όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας δίνουν το “πράσινο φως” για να σταλεί  ο στρατός της χώρας στη Σύρτη και στην Al Jufra για να ανακόψουν την επέλαση των τρομοκρατών τζιχαντιστών, του τουρκικού στρατού κατοχής και των ένοπλων στρατιωτικών δυνάμεων του Φ. Σάρατζ να καταλάβουν ολόκληρη την χώρα και βέβαια την “ημισέληνο του πετρελαίου”, όπου με τα έσοδα από την πώληση των πετρελαϊκών κοιτασμάτων πληρώνουν τους μισθοφόρους ισλαμιστές από Συρία που δολοφονούν τον λιβυκό λαό….

Όπως είχε πει ο Α.Σίσι: “θα παρέμβουμε μόνο με την έγκριση της Αιγυπτιακής Βουλής κατόπιν πρόσκλησης από την νόμιμη λιβυκή ηγεσία της χώρας και θα αποχωρήσουμε μόλις μας το ζητήσει ο λιβυκός λαός! Σε κάθε μάχη οι ηγέτες, οι αρχηγοί των φυλών της Λιβύης θα μπουν μπροστά, κρατώντας τη σημαία της πατρίδας τους!“.

Όλες, πλέον, οι προϋποθέσεις πληρούνται!

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας