Έτσι έπνιξαν την Β.Εύβοια-Τα αντιπλημμυρικά έργα δημοπρατήθηκαν πριν από…δύο ημέρες!

679
Έτσι έπνιξαν την Β.Εύβοια

Πρωτοφανή ψεύδη, ντροπιαστικά για μία κυβέρνηση, ακόμα και για αυτή την κυβέρνηση, αποδεικνύεται ότι ειπώθηκαν για τα περίφημα αντιπλημμυρικά έργα στην βόρεια Εύβοια που έκαψε η κυβερνητική ανικανότητα το περασμένο καλοκαίρι με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Μαντουδίου Γιώργος Τσαπουρνιώτης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, η πρώτη δημοπρασία για τα μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα ξεκίνησε… μόλις προχθές (!), ενώ τα αντιδιαβρωτικά έργα έχουν καλύψει μόλις το 10% του δήμου!

Στο σημείο δε που πλημμύρισε χθες, δεν είχε καν ξεκινήσει η τοποθέτηση κορμοδεμάτων!

Δείτε και το σχετικό έγγραφο:

Θυμίζουμε ότι τον Αύγουστο, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωνε: «Σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία, με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας να έχει τον πρώτο λόγο, προχωράμε στα άμεσα έργα απομάκρυνσης των καμένων δέντρων και κατασκευής των έργων υποδομής, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τη συγκράτηση των εδαφών. Αφενός για να αποτρέψουμε πλημμυρικά φαινόμενα, αφετέρου για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ότι η αναδάσωση θα γίνει με τους ευνοϊκότερους δυνατούς όρους».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας