Άκουσον-Άκουσον: Η Ελλάδα δίνει πολιτικά μαθήματα “υπευθυνότητας” στην ΕΕ

1132
μαθήματα

Τρελαθήκανε στην παραπαίουσα ΕΕ με τα πρόσφατα “εκπληκτικά” εκλογικά αποτελέσματα στην Ελλάδα.

Όλος ο ευρωπαϊκός και πέραν του Ατλαντικού τύπος εκβάλει ουρανομήκεις ύμνους για την “υπευθυνότητα” του ελληνικού λαού, ο οποίος με την ψήφο του στη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ, αλλά και το ΜεΡΑ25, συνολικά πάνω από 80% όσων ψήφισαν, έδωσε μαθήματα απόρριψης του κατ’ αυτούς “λαϊκισμού“, συναίνεσης στα νεοφιλελεύθερα προτάγματα, υπεράσπισης της “ευρωζωνικής” και “ευρωενωσιακής” ορθοδοξίας και αφοσίωσης στον ατλαντισμό και στον “αμερικανισμό”.

Όλοι οι κατεστημένοι κύκλοι σε Ευρώπη και Β. Αμερική φέρνουν, παραδόξως, ως παράδειγμα την πολιτική συμπεριφορά και πολιτική εκλογική εξέλιξη στην βασανισμένη “ελληνική αποικία”, από το οποίο παράδειγμα πρέπει να διδαχθούν και να το ακολουθήσουν όλες οι χώρες της ΕΕ που ταλανίζονται από κύματα αμφισβήτησης της ευρωνομιμοφροσύνης.

Τα συγχαρητήρια, όμως, στην Ελλάδα και τους πολίτες της από τους κηδεμόνες της και τους πιστωτές της θα πληρωθούν πανάκριβα από τον ελληνικό λαό. Συγχαίρουν τον ελληνικό λαό διότι προς μεγάλη έκπληξη τους ψηφίζει ο ίδιος αγόγγυστα τους δήμιους του για την συνέχιση της δικής του καταλήστευσης και της καταλήστευσης της χώρας του.

Με τις υγείες μας. Και εις ανώτερα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας