Υποκλοπή επικοινωνιών Α΄ΓΕΕΘΑ: Αν αληθεύουν οι “διαρροές” συνιστούν μέγα σκάνδαλο-Ανύπαρκτες απαντήσεις

881

Σε μέγα σκάνδαλο εξελίσσονται οι “αποκαλύψεις” του περιεχομένου των υποκλοπών της ΕΥΠ στις επικοινωνίες του Α΄ΓΕΕΘΑ, στο βαθμό που αυτές είναι αξιόπιστες. Δυσυώς οι μέχρι τώρα εξηγήσεις του Α΄ΓΕΕΘΑ κ. Κ.Φλώρου στα καταγγελόμενα είναι επί της ουσίας ανύπαρκτες!

Πρέπει να χυθεί άπλετο φως σε αυτήν την βρώμικη υπόθεση η οποία παραπέμπει ε σημεία  και τέρατα που δείχνουν τη σαπίλα που κυριαρχεί στην κατεστημένη πολιτική σκηνή και στους πιο κρίσιμους και ευαίσθητους τομείς του κράτους.

Πώς αγόρασε το σπίτι στου Παπάγου – Ποιος του έδωσε τα λεφτά

Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΥΠ η οποία περιήλθε στην κατοχή του pronews.gr, ο Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος «συνελήφθη κλέπτοντας οπώρας» και πιο συγκεκριμένα καταγράφηκε να διακινεί «μαύρο χρήμα» ύψους 600.000 ευρώ, μέσα σε σακούλα!

Αδήλωτο και χωρίς πόθεν έσχες!

Το ποσό αυτό, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες της ΕΥΠ, είναι ένα μικρό μέρος μόνο από αυτό που περιήλθε στον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων από δωρεά αντιπροσώπου που πούλησε ελικόπτερα πριν από 1,5 χρόνο στο ΠΝ με παρέμβαση του ίδιου του Κ.Φλώρου!

Τα όσα περιέρχονται στο απόσπασμα της έκθεσης της ΕΥΠ περιγράφουν πράξεις που κάνουν πλέον  αυτονόητη την απάντηση στο ερώτημα αν ο Κ.Φλώρος, του οποίου έτσι ή αλλιώς η θητεία λήγει τώρα, αλλά προσπαθούσε να την παρατείνει, «Πρέπει να αποστρατευτεί ή όχι»!

Η υποκλοπή προήλθε από πληροφορίες της ΕΥΠ ότι ο στρατηγός Φλώρος «είχε προσωπική ατζέντα στους εξοπλισμούς», είχε εισπράξει μεγάλη μίζα από τα ελικόπτερα του Ναυτικού και επρόκειτο  να την «επενδύσει»,

Αμέσως κινήθηκε η συνήθης διαδικασία συλλογής υπογραφών και το κινητό του παγιδεύθηκε για τρεις περιόδους πέρσι την άνοιξη από το σύστημα το «υπηρεσιακό»  Syborg της ΕΥΠ.

Ήταν ίσως η πιο δικαιολογημένη υποκλοπή εκ των πραγμάτων.

Η αφέλεια του Κ.Φλώρου είναι ότι θεωρούσε το σύστημα Signal «ασφαλές» κάτι που δεν ισχύει φυσικά, καθώς καμία εφαρμογή δεν είναι ασφαλής 100%.

Τα αποσπάσματα της έκθεσης της ΕΥΠ:

«Οι συνομιλίες που είχαν να κάνουν υπηρεσιακά ζητήματα παρατηρήθηκε, μόνο ότι για την καθημερινή του ενημέρωση από το (ΕΘΚΕΠΙΧ) Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, διέταξε να βρεθεί τρόπος να λαμβάνει την ενημέρωση μόνο μέσω της εφαρμογής Signal.

Σχόλια

Σύμφωνα με εξωτερικές πληροφορίες ο στόχος προέβη σε αγορά κατοικίας στην περιοχή του Παπάγου έναντι 1.200.000 ευρώ, στο οποίο ποσό τα 600.000 πληρώθηκαν “μαύρα”.

Επιπλέον η κόρη του διαμένει στην Αγία Παρασκευή σε κατοικία των 1.500 ευρώ, το οποίο προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό για τον τρόπο ζωής του στόχου και αποπληρωμής των εν λόγω κινήσεων.

Ο στόχος φαίνεται να λειτουργεί αυτοβούλως χωρίς καμία διάθεση για ουσιαστική συνεργασία με το ΥΠΕΘΑ αλλά και γενικότερα με όλη την κυβέρνηση.

Πιστεύει πως ανεξάρτητα από τις κινήσεις του και τη μη συνεργασία του η θέση του είναι σίγουρη μέχρι τον Ιανουάριο του 2024, καθώς επίσης φαίνεται να υποτιμάει τους περισσότερους πολιτικούς αξιωματούχους.

Είναι εμφανείς οι προσωπικές του βλέψεις και προσπαθεί να τις εδραιώνει μέσω συνεργασίας διαφόρων επιχειρηματιών (π.χ. Βαρδής Βαρδινογιάννης).

Είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις συνομιλίες του, επιλέγει να γίνονται δια ζώσης ή μέσω της εφαρμογής Signal.

Ιδιαίτερα σημαντική φαίνεται η επικοινωνία του με Νικόλαο Λαρυγγάκη για την συνάντησή τους με “Εβραίους”, όπου ο στόχος φάνηκε ιδιαίτερα ταραγμένος και επιδίωξε την αλλαγή συζήτησης και την επιθυμία του να γίνει η συνομιλία αυτή μόνο δια ζώσης».

Να σημειώσουμε ότι και η εφημερίδα documento αναφέρεται για το ζήτημα, χωρίς το απόσπασμα της έκθεσης της ΕΥΠ που αποκαλύπτει το pronews.gr και όπου επιπλέον αναφέρονται και οι απαξιωτικοί προς τους Πρωθυπουργό και ΥΕΘΑ χαρακτηρισμοί του Κ.Φλώρου περί «ανοήτων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το pronews.gr ήταν το πρώτο που είπε για προσωπική ατζέντα όταν τέθηκε το θέμα παρακολούθησης του Κ.Φλώρου και αυτή δεν έχει μόνο τα ελικόπτερα του ΠΝ αλλά και άλλα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας