Βρώμικες συκοφαντίες φέρουν τον Παν. Λαφαζάνη να συνεργάζεται με τον Γ.Βαρουφάκη!!!

3654

Η απήχηση που βρίσκει ο Παναγ. Λαφαζάνης και η συνεργασία του “Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης”(ΔΗ.Κ.Ε.Α), στο οποίο είναι επικεφαλής, με το “Πανελλήνιο Κίνημα Ελληνορωσικής Φιλίας” του Γιάννη Κοτσαϊλίδη έχει κατατρομάξει πολλά συμφέροντα και ιδιαίτερα ορισμένους κοινοβουλευτικούς χώρους που στηρίζουν την πολιτική τους ύπαρξη στην πολιτική απάτη και κυριολεκτικά στο πολιτικό εμπόριο και παρεμπόριο.

Αυτοί οι πολιτικοί κύκλοι που παριστάνουν δήθεν τους αντιμνημονιακούς, ενώ ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο και άνοιξαν της πόρτα στο δεύτερο και οι οποίοι κάνουν παρεμπόριο “πατριωτισμού” και υποκριτικής “ρωσοφιλίας”, διαδίδουν μέσα από ελεγχόμενα μέσα, κυρίως της Θεσ/κης και γενικότερα της Βορείου Ελλάδας, αλλά και δια της ακατάσχετης ψιθυρολογίας, ότι ο Παν. Λαφαζάνης τα έχει τάχα βρει και κατεβαίνει στις εκλογές, άκουσον-άκουσον, με τον Γ. Βαρουφάκη!!!

Καταγγέλλουμε όλες αυτές τις αθλιότητες και όλους αυτούς τους χαμαιλέοντες, που σκόπιμα και προβοκατόρικα τις διαδίδουν για να ψαρέψουν σε θολά νερά.

Ο Παν. Λαφαζάνης έχει τόση σχέση με τον Γ. Βαρουφάκη όση “ο φάντης με το ρετσινόλαδο” (βλέπε και εδώ)

Ο Παν. Λαφαζάνης με το ΔΗ.Κ.Ε.Α απευθύνεται σε όλους τους έντιμους πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικής διαδρομής και τους καλεί σε ένα πλατύ παλλαϊκό μέτωπο αγώνα για να συντριβεί ένα φαύλο, υποτελές, διεφθαρμένο και ολιγαρχικό κατεστημένο, για μια νέα Ελλάδα πραγματικά εθνικά ανεξάρτητη, παραγωγική, σύγχρονη τεχνολογικά, κοινωνικά δίκαιη και βαθιά δημοκρατική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας