Ρωσία-Γάλλοι και Βρετανοί οι χειριστές των Storm Shadow – Βομβαρδισμοί της ρωσικής ενδοχώρας

842

Η όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή άμεση με στρατό ή ”έμμεση” με διαχείριση οπλικών συστημάτων Γάλλων και Βρετανών κυρίως αλλά και Αμερικάνων , δείχνει τον πανικό και το αδιέξοδο τους , επειδή χάνουν τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και στη Γάζα. Ο κίνδυνος γενικευμένου Γ’Π.Π. ακόμα και με πυρηνικά όπλα είναι επί θύραις !!!!  Η Ελλάδα καθεύδει και βαδίζει ως πρόβατο επί σφαγή ! 

Π.Λ.

Γαλλία και Βρετανία επιχειρούν να σπάσουν και τις τελευταίες ρωσικές κόκκινες γραμμές οδηγώντας ολόκληρη την περιοχή σε “θολά” μονοπάτια. Η Ουκρανία επιχείρησε για πρώτη φορά βομβαρδισμό ρωσικών στόχων στο Μπέλγκοροντ-ρωσική ενδοχώρα- με ΝΑΤΟϊκά όπλα όπως είχαν εγκρίνει Παρίσι και Λονδίνο.

 

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, σήμερα ακούστηκε σειρά εκρήξεων στο κέντρο του Μπέλγκοροντ. Στην πόλη ήχησαν σειρήνες και ενεργοποιήθηκε η αεράμυνα.

Το ρωσικό ΥΠΑΜ ανέφερε ότι η πυραυλική επίθεση αποκρούστηκε.

“Τέσσερις κατευθυνόμενες βόμβες AASM-250 Hammer γαλλικής κατασκευής και 2 πύραυλοι αντιραντάρ ΑGM-88 HARM αμερικανικής κατασκευής καταρρίφθηκαν πάνω από το έδαφος της περιοχής Belgorod” ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ν.Μεντβέντεφ πήγε ακόμη πιο μακριά τη συζήτηση.

Σε συνέντευξη που έδωσε προ ημερών αποκάλυψε για πρώτη φορά πως “οι πύραυλοι Storm Shadow/SCALP-EG δεν ελέγχονται από το  στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, αλλά από τους Βρετανούς και τους Γάλλους που έφτασαν στην Ουκρανία”.

Πρόσθεσε επίσης:

“Γι αυτό και η απάντηση σε τέτοιες ενέργειες δεν θα αργήσει να έρθει και ο στόχος δεν θα είναι μόνο το Κίεβο, αλλά και το Λονδίνο και το Παρίσι (επιβεβαίωσε το τελεσίγραφο).

Ο στόχος της διεξαγωγής γυμνασίων με εξάσκηση στην χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων που έχει προγραμματίσει η Ρωσία, είναι να επεξεργαστεί την απάντηση σε τυχόν επιθέσεις στο ρωσικό έδαφος, τις οποίες η Δύση επέτρεψε στην Ουκρανία να πραγματοποιεί με τα όπλα που της προμηθεύει, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας τη Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

“Και όχι μόνο με συμβατικά εκρηκτικά, αλλά και με ειδικά πυρομαχικά. Σε τέτοιες επιθέσεις θα εξασκηθούν τα ρωσικά στρατεύματα στις προγραμματισμένες πυρηνικές ασκήσεις” είπε ο ίδιος.

Πιθανότατα ο Μεντβέντεφ εννοεί πως Γάλλοι και Αμερικανοί δίνουν τις συντεταγμένες για τα χτυπήματα, οι ίδιοι καθορίζουν πότε και πως θα γίνει η επιχείρηση. Εκτός και αν εννοεί πως οι πιλότοι είναι Γάλλοι και Βρετανοί…

Το σενάριο που τρέμουν Ζελένσκι και Πολωνοί

Οργισμένος από την παράδοση ολοένα και ισχυρότερων πυραύλων (και με μεγαλύτερη εμβέλεια) από τις νατοϊκές χώρες στην Ουκρανία είναι ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, εκτιμώντας πως εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση η «ζώνη ασφαλείας» που δημιουργούν οι Ρώσοι στην ανατολική Ουκρανία θα επεκταθεί στο τέλος μέχρι τα δυτικά της χώρας.

«Εάν συνεχιστεί αυτό η ζώνη ασφαλείας θα είναι μέχρι τα σύνορα της Πολωνίας ή ίσως ενέχει και την ίδια την Πολωνία».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση Μεντβέντεφ:

«Οι ηλίθιοι Στρατηγοί του ΝΑΤΟ θέλουν ειλικρινά σχεδόν όλη η Ουκρανία να τεθεί υπό τον έλεγχο της Ρωσίας. Γι’ αυτό δίνουν στην κυβέρνηση της Ουκρανίας όπλα μεγαλύτερης εμβέλειας.

Αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος Πούτιν λέει ότι για μια ειρηνική ζωή, η χώρα μας θα πρέπει να δημιουργήσει μια ζώνη ασφαλείας, εντός της οποίας το νεοναζιστικό καθεστώς δεν θα έχει την ευκαιρία να χτυπήσει στόχους σε ρωσικό έδαφος (συμπεριλαμβανομένων, φυσικά, όλα των εδαφών που επέστρεψαν στο κράτος μας).

Δεν είναι δύσκολο να υπολογιστεί ότι εάν το καθεστώς του Κιέβου χρησιμοποιεί πυραύλους τύπου Storm Shadow/SCALP-EG με βεληνεκές τουλάχιστον 550 km και με απόσταση μεταξύ Belgorod και Κιέβου 429 km, σχεδόν ολόκληρο το κεντρικό και σημαντικό τμήμα της δυτικής Ουκρανίας θα καταστρεφόταν. Με άλλα λόγια, η Ρωσία θα έπρεπε να είναι παντού εκεί (550 km συν άλλα 70-100 km για να είμαστε σίγουροι).

Διαφορετικά δεν μπορεί να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πόλεων και των χωριών μας.

Ακόμα κι αν φανταστούμε ότι έχει υπογραφεί κάποιου είδους έγγραφο με το Κίεβο (ή μάλλον με την Ουάσιγκτον), κάθε νέος ηλίθιος ναζιστής με βλήματα είναι αρκετά ικανός να το παραβιάσει. Οι συνέπειες είναι προφανείς.

Εάν συνεχιστεί αυτό, η εγγυημένη ζώνη ασφαλείας θα είναι κάπου στα σύνορα με την Πολωνία. Ή ήδη στην ίδια την Πολωνία. Και αυτό είναι εντελώς επικίνδυνο. Επιπλέον, τα μη στρατηγικά πυρηνικά όπλα, με τα οποία η χώρα μας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ασκήσεων, είναι μια πολύ χαλαρή ιδέα.

Τέτοια όπλα (τακτικά ή μη), όπως όλοι γνωρίζουν, περιλαμβάνουν πυρηνικά φορτία που υπερβαίνουν σημαντικά τη δύναμη του Little Boy (σ.σ. η πυρηνική βόμβα που έπληξε τη Χιροσίμα) και του Fat Man (σ.σ. η πυρηνική βόμβα που έπληξε το Ναγκασάκι).

Υπολογίστε λοιπόν προσεκτικά το εύρος των όπλων που διαθέτετε στους Ναζί, κύριοι».

Δείτε βίντεο από παλιές επιθέσεις των Ουκρανών με AASM-250 Hammer και AGM-88 HARM

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας