Πολύ βαθιές οι ρίζες της διαφθοράς στο πολιτικό κατεστημένο της Βρετανίας!

846

Μιας και μιλήσαμε για … μίζες και διαφθορά:

Η ηγεσία των Εργατικών στη Βρετανία – αρχίζοντας από τον αρχηγό Kier Starmer, “τα παίρνει” από το Ισραήλ, αποκαλύπτουν έγγραφα !

☝️ ◾️Πάνω από το 40% του “σκιώδους υπουργικού συμβουλίου” του Sir Keir Starmer έχει χρηματοδοτηθεί από φιλοϊσραηλινές ομάδες, όπως αποκαλύπτει νέα έκθεση σήμερα.

◾️Σύμφωνα με έρευνα του Declassified UK, 13 από τα 31 μέλη του σκιώδους υπουργικού συμβουλίου των Εργατικών έχουν λάβει δωρεές από εξέχουσα ομάδα λόμπι υπέρ του Ισραήλ ή μεμονωμένο χρηματοδότη.

◾️Δωρεές έχουν λάβει ο ηγέτης των Εργατικών Sir Keir Starmer, η αναπληρώτριά του Angela Rayner, ο σκιώδης υπουργός Εξωτερικών David Lammy και η σκιώδης υπουργός διεθνούς ανάπτυξης Lisa Nandy.

◾️Πάνω από τους μισούς του “σκιώδους υπουργικού συμβουλίου” αναφέρονται ως υποστηρικτές ή στελέχη των Εργατικών Φίλων του Ισραήλ (LFI).

Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να ξέρουμε τι σημαίνει “ευρωπαϊκή κεντροαριστερά και σοσιαλδημοκρατία”!

😉 Αν στην Ελλάδα, έβγαινε μια παρόμοια έρευνα, είμαι σίγουρος ότι τα ποσοστά θα ήταν πολύ μεγαλύτερα στο δικά μας κανονικά και “σκιώδη” Υπουργικά Συμβούλια!
😜 Για να μη μιλήσουμε για … βουλευτές ή “δημοσιογράφους” και ΜΜΕ!

Εδώ ο αρχηγός των Εργατικών Kier Starmer, κάνει τη δουλιά για την οποία πληρώνεται, αρνούμενος να καταδικάσει τη γενοκτονία του Ισραήλ στη Γάζα γιατί όπως λέει “δεν θέλει να κρίνει από βίντεο που δημοσιεύονται στα social media” ενώ, λέει, το μόνο σίγουρο είναι “ότι η Χαμάς σκοτώνει αμάχους!”

😄 Το βάζω για να είμαστε “υποψιασμένοι” όταν ακούμε ανάλογες “αναλύσεις” και στην Ελλάδα!
🤣 Γιατί δεν πιστεύω ότι οι Έλληνες πολιτικοί και “δημοσιογράφοι” είναι σαν την “Πόντια πουτάνα” του ανέκδοτου που … αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι “οι άλλες πληρώνονται”! – Καλή ώρα να ο Starmer και οι Εργατικοί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας