Νέα Δίκη Λαφαζάνη(11/4)-Αν “δολοφονήσεις” 57-νέους, εκλέγεσαι βουλευτής-Αν “σώσεις” κατοικίες “τρώς” 18μήνες-φυλακή

3384

Αν “δολοφονήσεις” 57 νέους και νέες, εκλέγεσαι πανηγυρικά βουλευτής και κηρύσσεσαι αθώος-Αν σώσεις πρώτες κατοικίες φτωχών οικογενειών από πλειστηριασμούς, καταδικάζεσαι 18 μήνες φυλακή και εφ’ όσον έχεις, πού έχεις, και άλλες δίκες στην πλάτη σου, τότε κινδυνεύεις να “φας” 5 έως 6 χρόνια φυλακή!!!

Την Πέμπτη 11/4 στο κτίριο 7 και ώρα 9πμ στη Σχολή Ευελπίδων εκδικάζεται, μετά από 7 χρόνια συνεχών αναβολών, η δίκη Λαφαζάνη και 12 συναγωνιστριών και συναγωνιστών του με κατηγορίες του μισού ποινικού κώδικα.

Οι κατηγορίες κατασκευάστηκαν με αφορμή την προάσπιση από τους κατηγορούμενους πλειστηριασμών πρώτων κατοικιών φτωχών οικογενειών. Τις κατηγορίες σκηνοθέτησε, για να απορριφθεί η καθαρή πολιτική δίωξη, η κυβέρνηση Τσίπρα, δια μέσου του αμαρτωλού και στην ουσία “παρακρατικού“, “Τμήματος“, άκουσον-άκουσον, “Προστασίας του κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” της Γενικής Ασφάλειας!!!

Και ενώ ο Αλ. Τσίπρας εξαπέλυε δια αυτού του παρακρατικού τμήματος ανωμαλίας, το οποίο παρακολουθεί τους πάντες που κινητοποιούνται για πραγματικά δικαιώματα ζωής και δημοκρατίας (και όχι για “παρένθετες μητέρες”), πρωτοφανείς πολιτικές διώξεις εμφυλιοπολεμικού χαρακτήρα,-τέσσερις έχει στην πλάτη του ο Παν.Λαφαζάνης, τις δίκες αυτές συνενετικά συνεχίζει επάξια η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία έφτασε στο σημείο να καταδικάσει τον Παν.Λαφαζάνη, σε προηγούμενη ανάλογη δίκη, 18 μήνες φυλακή!!!

Το κωμικοτραγικό είναι ότι κανένα από τα κατεστημένα μέσα μαζικής αποβλάκωσης όχι μόνο δεν αποδοκίμασε την καταδίκη Λαφαζάνη αλλά ούτε καν ανέφεραν ως είδηση την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του!!! Φυσικά, κανένα κατεστημένο κόμα αλλά και τα περισσότερα των λεγόμενων μη κατεστημένων κομμάτων ούτε καν μνημόνευσαν την είδηση του πρώτου πολιτικού προσώπου που καταδικάζεται στην μεταπολίτευση για καθαρά πολιτικούς λόγους σε φυλακή, ενώ και οι νέες “ευαίσθητες” ηγεσίες του ΣΥΡΙΖΑ και της “Νέας Αριστεράς” μόνο που δεν πανηγύρισαν για την καταδικαστική απόφαση.

Η μεγαλύτερη ίσως πληγή για τη χώρα είναι η χειραγωγούμενη και κατευθυνόμενη από πολιτικά, οικονομικά και ξένα συμφέροντα δικαιοσύνη.

Η ”τυφλή” διατεταγμένη Δικαιοσύνη έχει απαλλάξει τη Siemens και τη Novartis. Εχει ”κουκουλώσει” το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου. Το μέγα σκάνδαλο των 4 ανακεφαλαιοποιήσεων των τραπεζών από το οποίο το ελληνικό δημόσιο έχει απωλέσει περίπου 100 δισεκατομμύρια ευρώ. Το σκάνδαλο των Ολυμπιακών Αγώνων. Το σκάνδαλο της απόκρυψης των ελλειμμάτων και των κρυφών λογαριασμών του προϋπολογισμού. Το σκάνδαλο των ομολόγων των Ασφαλιστικών Ταμείων. “Κουκούλωσε” επίσης τις τεράστιες ποινικές ευθύνες των πολιτικών προσώπων για Μάτι , Μάνδρα , Πλημμύρες Θεσσαλίας, Τέμπη και άλλων, ων ουκ έστιν αριθμός, σκανδάλων και ευθυνών.

Το μόνο όμως πολιτικό πρόσωπο που έχει καταδικάσει η Δικαιοσύνη και θέλει να του χρεώσει, με πολιτική υπόδειξη, νέες καταδίκες, είναι ο Παν.Λαφαζάνης, τον οποίον έχουν φιμώσει τα ΜΜΕ και επειδή δεν “λαδώνεται” με ”μαύρο χρήμα” δεν έχει την δυνατότητα να κατέβει ούτε στις εκλογές. Εκλογές κατά τις οποίες με πακτωλό μαύρου χρήματος και την υπερπροβολή από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ βγαίνουν ”μαύρες και ελεγχόμενες κυβερνήσεις” και ατη συνέχεια μια ”μαύρη”,  φοβισμένη Βουλή, υπό την εποπτεία ολιγαρχικών και ξένων συμφερόντων .

Γι’ αυτό αποκτά τεράστια σημασία η παρουσία όλων μας στη δίκη της Πέμπτης 11/4-9.00 π.μ. κτίριο 7.

Η παρουσία μας στη δίκη και η αλληλεγγύη μας δεν αφορά απλώς τα δικαζόμενα πρόσωπα από την κατευθυνόμενη Δικαιοσύνη ενός καθεστώτος ολιγαρχίας , ξενοκρατίας , φαυλότητας και διαφθοράς.

Αφορά πρώτα απ’ όλα τον αγώνα για την αναγέννηση και την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση της πατρίδας μας,. Αγώνα που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία μπροστά στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Ευρωεκλογές κατευθυνόμενες για τις οποίες ενδιαφέρονται κομματικές ”μαφίες’‘ ,  και ληστρικά συμφέροντα μιας αμερικανοατλαντικής , Γερμανο-Γαλλικής Ευρώπης της παρακμής, της ληστείας και της νεοαποικιοκρατίας, Ευρώπης η οποία σύρεται πίσω από τους Αζοφιστές και Ουκρανοναζί του Κιέβου και σέρνει την ήπειρο και τον κόσμο στον Γ’ ΠΠ και στον πυρηνικό πόλεμο, ο οποίος κινδυνεύει να διεξαχθεί ακόμα και με στρατηγικά πυρηνικά όπλα!

Κ.Μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας