Μεγάλη συγκέντρωση για να επιστραφεί το σπίτι στον 81χρονο

18233

Μεγάλη συγκέντρωση και μαχητική πορεία πραγματοποιήθηκε, χθες, με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Οικοδόμων Χαλκιδικής για την έξωση του 81χρονου στα Νέα Φλογητά.

Όλο το χωριό μαζεύτηκε έξω από το σπίτι του 81χρονου για να καταγγείλει το έγκλημα. Απαίτησε να μπει μέσα στο σπίτι ο 81χρονος και η οικογένειά του που τους πέταξαν στον δρόμο.

Από τις 4 Μαίου που τα κοράκια πέταξαν έξω από το σπίτι του τον 81χρονο, κι ενώ ο πρωθυπουργός περιφέρεται χαρούμενος, καμία παρέμβαση δεν έγινε για να μπει στο σπίτι του ένας ηλικιωμένος και με αναπηρία συνάνθρωπός μας.

Στην πορεία που ακολούθησε στα Φλογητά βροντοφωνάχτηκαν τα συνθήματα «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», «ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία το έγκλημα αυτό έχει ιστορία», «Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός, κανένας μόνος, κανείς συμβιβασμός».

Την κινητοποίηση χαιρέτισε ο Δημήτρης Λυρτζής, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων και υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής με το ΚΚΕ, που κάλεσε όλο το χωριό να είναι στο πόδι για να παρθεί τώρα πίσω ο πλειστηριασμός. Τη συγκέντρωση χαιρέτισε και η Μαίρη Αδαμίδου, υποψήφια βουλευτής Χαλκιδικής με το ΚΚΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας