Καθηγητής στο Johns Hopkins University: «Ο Τ.Μπάιντεν πάσχει από προοδευτική άνοια!

353

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τ.Μπάιντεν δείχνει πράγματι σημάδια προοδευτικής άνοιας που σχετίζεται με την ηλικία χωρίς ελπίδα βελτίωσης, δήλωσε ο Μάρτι Μάκαρι , καθηγητής και χειρουργός του Johns Hopkins University σε συνέντευξή του στο Fox News.

«Η πτώση των γνωστικών ικανοτήτων του Biden συμβαίνει ακριβώς μπροστά στα μάτια μας.

Υπάρχει μια πολύ αισθητή διαφορά μεταξύ του τρόπου που εργάζεται σήμερα σε σύγκριση, ας πούμε, πριν από πέντε χρόνια. Και αυτό είναι πραγματικά λυπηρό» τόνισε ο Μάρτι Μάκαρι.

Ο καθηγητής τόνισε ότι είναι φυσιολογικό για κάθε άτομο μερικές φορές να μπερδεύει τις λέξεις και να κάνει λάθη στην ομιλία.

Ωστόσο, στην περίπτωση του Biden, τα κενά μνήμης και η αργή πρόοδος της ομιλίας τόσο γρήγορα που προκαλούν σημαντική ανησυχία.
Σύμφωνα με τον ειδικό, οι φόβοι των ψηφοφόρων για την υγεία του προέδρου που διεκδικεί δεύτερη θητεία δεν είναι αβάσιμοι.

Με τέτοια δυναμική, είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί μια ξαφνική σταθεροποίηση. Πρόκειται για προφανή άνοια που σχετίζεται με την ηλικία», προειδοποίησε ο καθηγητής.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες δημοσιεύτηκε έκθεση του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Χερ σχετικά με την ακατάλληλη αποθήκευση απόρρητων εγγράφων από τον Τ.Μπάιντεν.

O αρχηγός του κράτους δεν μπορούσε να θυμηθεί τις ημερομηνίες και ήταν μπερδεμένος με τις λεπτομέρειες, γι’ αυτό και κράτησε τα χαρτιά «κατά λάθος».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτηρίστηκε ως «ένας συμπαθητικός ηλικιωμένος άνδρας με καλές προθέσεις και αδύναμη μνήμη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας