Ιταλία: Mεγάλη διαδήλωση κατά ΝΑΤΟ, Zelensjy στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο

895

Αρκετές εκατοντάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους του Σαν Ρέμο για να διαδηλώσουν ενάντια στην ομιλία του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky στον τελικό του Μουσικού Φεστιβάλ της ιταλικής πόλης, που επρόκειτο να διεξαχθεί στο θέατρο Ariston το βράδυ του Σαββάτου (11/2/2023).
Οι διαδηλωτές, συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων 20 ενώσεων, συγκεντρώθηκαν ενάντια στην πολεμική πολιτική του ΝΑΤΟ και της Ρώμης σχετικά με τη σύγκρουση στην Ουκρανία.
«Οι περισσότεροι Ιταλοί δεν συμμερίζονται την επιλογή της κυβέρνησης να υποστηρίξει το καθεστώς του Κιέβου», το μήνυμα που εξέπεμψαν,
«Ωστόσο, ο Zelensky θα έχει τη δυνατότητα να στείλει το μήνυμά του στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, με το οποίο θα ζητά περισσότερα όπλα για να διαπράξει τα εγκλήματά του και να σύρει τον κόσμο σε νέα παγκόσμια σύγκρουση», δήλωσε στον ανταποκριτή του TASS εκπρόσωπος της ένωσης Free Piazza of Genoa.
Πρόσθεσε ότι «οι Ιταλοί, που ήταν πάντα φίλοι με τους Ρώσους, απορρίπτουν αυτή την τελευταία πρόκληση και την αυθάδη παραβίαση της εθνικής ανεξαρτησίας».
«Γι’ αυτό οι Ιταλοί διαδηλώνουν στο Σαν Ρέμο, τη Ρώμη, τη Γένοβα και άλλες πόλεις ενάντια στην κυβέρνηση και ενάντια σε κάθε μορφή στρατιωτικής υποστήριξης του πολέμου που έχει εξαπολύσει το ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσικής Ομοσπονδίας και όλων των χωρών που δεν υπακούουν στη βούληση της συμμαχίας», σημείωσε.
Στο συλλαλητήριο συμμετείχε και το κόμμα Ενωμένη Ιταλία (Nuova Italia Unita), που συνεργάζεται με το κόμμα Ενωμένη Ρωσία.
Από το περασμένο καλοκαίρι, ο ιδρυτής του Amedeo Avondet οργανώνει δράσεις για την υποστήριξη της Ρωσίας σε όλη την Ιταλία, συμπεριλαμβανομένης της Ρώμης, του Μιλάνου, του Μπέργκαμο και της Μπολόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας